PandArte

Piknik Fruskával

2011. július 19. - PandArte

Ha egy hosszú,dolgos nap után szeretnétek egy kicsit lazulni, enni valami finomat, és közben csodálni a természetet, akkor jó hírem van, ezért már nem kell elmenekülnötök a városi rengetegből, a Kopaszi gáton ugyanis megnyílt a Fruska picnic & bistro.

      1

Pár hete jártam a bistro nyitó buliján, és nagyon megtetszett nekem “Fruska” világa, mert hogy tényleg van neki.  Elcsépelt szó már a hangulatos, de ritka az a hely, aminek ennyire intenzív hatása van. “Fruska a kifinomult ízlés és kellemes hangulat gyermekeként született, egyformán jellemzi a magyar virtus és az olaszos megjelenés”-mondta Haberland-Isai Anita, a bistro egyik tulaja. Látszik rajta, hogy sokat foglalkoztak a belső terek díszítésével, a legapróbb antik kiegészítőktől, egészen a sokszínű padló burkolatig. Az enteriőrt egyébként Kópis Benedek és Anita alakította ilyen "fruskássá". Nekem a legjobban a különböző tálak tetszenek a falon, és a színes, faburkolatú bárpult.

 5  
10     4

A belső tér nem túl nagy, ezt viszont kompenzálja a két terasz, amik a Dunára néznek. Egyszerűen jó érzés tölt el, amikor ott ülsz a kockás abroszok között, süt a napocska, és kortyolgatod a finom bodzás-mézes limonádédat, miközben még jó zene is szól. Ezen kívül természetesen ételek is vannak, sőt, Fruska odafigyel arra, hogy egészséges dolgokat együnk. Vannak finom saláták, tészták, roston sült husik és sütemények, mind különleges módon készítve. Igazán baráti a hely, hiszen a vendégeket stílszerűen dunakaviccsal, és korlátlan szódafogyasztással várják, úgyhogy annyiszor töltöd újra a fröccsös poharadat, ahányszor csak akarod.

2  11

  7

A legjobb szolgáltatásuk pedig, hogy három fajta piknik kosarat is lehet venni, amiket jól megpakolnak minden földi jóval, kapsz egy plédet és már ki is ülhetsz a domboldalra, hogy ott fogyaszd el például a vacsidat.

6    Fruska 067

Összességében tehát a Fruska picnic & bistro nagyon egyben van!  Mindenképp érdemes kilátogatni a Kopaszi gát 13 szám alá, ha egy kicsit szeretnéd elvarázsolni magadat, vagy másokat.

Itt bepillantást nyerhetsz Fruska világába:


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása