PandArte

Ötletek Boltja

2012. augusztus 14. - PandArte

Már egy éve követem nyomon Vági Esztert, aki azon munkálkodik, hogy a kreatív kézműveseket támogassa, összegyűjtse, és lehetőséget biztosítson a termékeik megjelenítésére. Egy apró kis bolttal kezdődött minden 2010-ben, de jelenleg ez most szünetel, hiszen azóta Eszter férjhez ment és már bármelyik napon megszülethet a babája:) Terveit viszont nem szerette volna feladni a családalapítás mellett sem, így férjével, Szabival közösen elindították nagysikerű webshopjukat, Ötletek Boltja névvel.

Rolunk_borito

Eszter maga is alkot, gyerekkora óta rajzol, festeget, ez a hobbija azóta is megmaradt, de aztán később a varrás is érdekelni kezdte. Leginkább plüssfigurákat és táskákat készített, kedvenceim a bicikli vázra szerelhető mókás szütyői. Innen ered a kézműves alkotók iránti szeretete, ami aztán odáig vezetett, hogy boltot alakított ki a számukra, workshopokat tartott velük, és webshopot működtet nekik.

termekek-katica_vaztaska-0 termekek-Akcio!_Bor_hengertaska,_leakaszthato_vallpanttal_2612-0
termekek-_Mărlenka_nyaklanc_pink_turkizben_2636-0 termekek-JKaldy_Apro_turkiz_sargarez_es_uveg_medal_1834-0


Az Ötletek Boltjában több mint 50 magyar alkotó termékei közül lehet válogatni, egészen a kezdőktől, a már ismertebb tervezőkig. Nagyon tetszik ebben a vállalkozásban, hogy Eszterék nem csak arra adnak lehetőséget, hogy a kézművesek feltöltsék a termékeiket, ráadásul ingyen, hanem teljes szabadságot is adnak nekik, tehát bemutatkozhatnak, bármilyen elérhetőséget megadhatnak, és saját maguk szerkeszthetik a webshopjukat. Mindezt egy könnyen kezelhető, letisztult, folyamatosan fejlődő rendszerben.

termekek-bevisible_Noi_pamut_pulover_2236-0  termekek-bevisible_Noi_sotetkek_mini_ruha__2232-0
208 termekek-swelldesign_kek_halos_fuli-0

Ezzel azonban még koránt sincs vége, hiszen még abban is segítik a tervezőket, hogy arculatot alakítanak ki nekik. Igény szerint kedvezményesen terveznek logót, névjegykártyát, szórólapot, bannert vagy weblapot, illetve tippeket adnak arra, hogyan reklámozzák magukat sikeresen. Természetesen ezt Eszterék is megteszik, hiszen több mint 1000 feliratkozónak küldik ki az aktuális hírleveleket, a facebook oldalukon folyamatosan bemutatják a kézművesek újdonságait, és az aktuális vásárokról is értesítik őket. A regisztrált alkotók pedig még visszajelzéseket is kapnak, hiszen az egyéni látogatóikról statisztikában értesülnek.

termekek-bevisible_Sarga_szovetkabat_2234-0 termekek-Swel_Design_EnteRing_feher-1
termekek-puHa_Pamacska__2593-0 termekek-puHa_Herrnyo_a_hernyo_parna_1087-2

Az pedig már tényleg bónusz, hogy az egyes alkotók, könnyedén beilleszthetik a webshopjukat saját facebook oldalukra!
A mai világban igazán szimpatikusnak tartom, hogy az Ötletek Boltja közösséget is szeretne építeni, egyáltalán nem csak a haszonra koncentrálnak, úgyhogy ha Neked is vannak alkotásaid, és szeretnéd őket jó helyen tudni, jelentkezz a capmaci@capmaci.hu email címen!!!

termekek-lengyelzsuzsi_barna_penztarca1-0
otletekboltja_logo_2012

Ha pedig Te is szimpatikusnak találod ezt a fajta hozzáállást és üzleti szemléletet, akkor szavazz az Ötletek Boltjára az “Ország Boltja 2012” versenyen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása