PandArte

Nyerjetek saját Postbook-ot!

2012. november 29. - PandArte

Az előző cikkemben írtam egy olyan naplóról, ami elgondolkodtat, és egyedi módon tudjuk benne összefoglalni egy napunkat...ráadásul nem is kell vele minden nap megosztanunk az életünket, csak akkor, ha éppen úgy érezzük. A Postbook-ról itt olvashattok bővebben, most pedig nyerhettek is egyet, pontosabban a képen látható darabot!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint követni a Postbook hivatalos facebook oldalát, és befejezni az alábbi mondatot, ami ebben a kis naplóban is feltűnik: 

A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam az...............................................ezt a félmondatot kellene befejeznetek, de fontos, hogy valós dolgot írjatok le. Kommentjeiteket ez alá a bejegyzés alá várom!

Sorsolás: december 5-én!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása