PandArte

Ilyen volt a PandArte workshop!

2013. február 03. - PandArte
Szombaton tartottam az első, saját szervezésű workshopomat, amiről korábban már írtam Nektek. Nagyon jól esett, hogy milyen sokan jelentkeztetek, ami számomra azt is jelenti, hogy tényleg jó közösen alkotni és erre  igény is van! Aki ott volt, érezte milyen jó kis hangulata van egy ilyen eseménynek, örömmel láttam, hogy mennyire el tudtok mélyülni az alkotói folyamatokban, a legjobb pedig az volt benne, hogy sokszor még Ti magatok is meglepődtetek azon, mikre vagytok képesek:)

 

Barátnőim munkái a szegecsekkel:)

 

Sorra készítettétek a Valentin napi mécseseket és kötött karkötőket, vagy lelkesen alakítottátok át a pulcsijaitokat, ingjeiteket, kesztyűiteket. Közben pedig felfedeztetek egy új, nagyon hangulatos kis kávézót, ahol folyamatosan sütöttek Nektek valami olasz finomságot:)

 

 

 

A helyszínt ezúton is szeretném megköszönni Klein Annának, a Torino Caffé egyik tulajának, Marconak és Carlonak pedig a házi készítésű pizzákat, almatorta szeleteket, tiramisukat és isteni cappuccinokat!
Annával már a sokadik cappuccinonkat ittuk:)
A kötött karkötők tematikát M'Arte Kötöttdesign  tartotta

A közös munkáért és lelkesedésért nagyon hálás vagyok a három workshopot tartó alkotónak! Köszönöm, hogy ennyi emberrel megosztottátok az ötleteiteket és tudásotokat.

A workshop lelkei, akik sok mindent tanítottak Nektek:
Anyukám, vagyis Gabalkotások, Márti, azaz M'Arte Kötöttdesign és Varga Zsófi, azzaph

A köszönetnek pedig még mindig nincs vége, hiszen az eseményen két kedves ismerősöm is fotózott!!! A postban látható képeket Morocz Tibornak köszönhetem, akit a Tibor Morocz Photography néven találtok meg a facebookon, de hamarosan Szigeti Klára képeit is láthatjátok a facebook oldalamon.
Mindenképp lesz még workshop tavasszal, remélem akkor is hasonlóan lelkesedtek majd a tematikákért és egyre többen leszünk:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása