PandArte

Ahol közvetlenül a tervezőtől vásárolhatsz - wonderLAB

2013. február 13. - PandArte

Akár ez is lehetne a wonderLAB kreatív alkotóműhely és bolt jelszava, hiszen ezen a helyen a designra nyitott érdeklődök személyesen találkozhatnak a magyar tervezőkkel, akiktől akár közvetlenül is megvásárolhatják a termékeiket. 


 

Erről a boltról és ötletről, na meg a kezdetekről korábban már írtam Nektek, de azóta nagyon fontos és meghatározó dolgok történtek a csapat életében. Először is, az egész wonderLAB elköltözött az Izabella utcából a belvárosba, egy sokkal frekventáltabb helyre, a Veres Pálné utca 3. szám alá. Másodszor pedig a korábbi tíz tervező helyett már harminc magyar alkotó egyedi termékeit vásárolhatjátok meg az üzletben. Nemrég én is benéztem a "laborba" és lefotóztam a kedvenceimet: 







Nagyon szimpatikus, hogy az alapítók kifejezetten olyan tervezőket kerestek az üzleteikbe, akik még kezdők, vagy még rájuk fér egy kis segítség a brandépítés kapcsán. A wonderLAB-ben ugyanis a tervezőket marketing szempontból is ellátják tanácsokkal...úgynevezett "építő esteket" tartanak, ahol az alkotók egymástól és a csapattól is tanulhatnak. Megbeszélik, hogy milyen stratégiákkal lehetnek hatékonyabbak, akár a facebookon is, hogy milyen aktuális pályázatok vannak, amin érdemes lenne indulni...szóval nem csak az történik, hogy feltöltik áruval a polcokat, hanem folyamatos gondoskodással követik a tervezők pályáját is. Na ez egyedülálló!





Mint ahogy az is, hogy a tervezőkkel személyesen lehet találkozni az üzletben, így egyedi megrendeléseket is le lehet bonyolítani. A wonderLAB facebook oldalára mindig kiírják, hogy az adott héten kik az "ügyeletesek":) 



Ami pedig a postom címére utal, hogy " Vásárolj a tervezőtől ", az tényleg igaz! Vagyis a wonderLAB-ben azon az áron vásárolhatod meg az adott terméket, ahogy azt a tervező megálmodta, az üzlet nem tesz rá X százalék hasznot. Ez pedig úgy érik el, hogy közösségként működnek! Mivel ez egy közös üzlet és közös a cél is, a költségeket is elosztják, ahelyett, hogy megfizethetetlenül drágán árulnák a limitált  termékeket.



Ha tervező vagy, és szeretnél jelentkezni az üzletbe, akkor ne habozz, írj emailt a wonderlabconcept@gmail.com címre, mert már csak 4-5 hely kiadó hely van! 

Ha pedig azt szeretnéd, hogy a párod meglepjen egy wonderLAB-es ajándékkal Valentin napra, akkor csatlakozz az üzlet " Megsúgjuk neki" kezdeményezéséhez, nagyon jó ötlet:) Amúgy meg fiúknak is lehet ott nagyon jó ötleteket találni!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása