PandArte

Tervezd meg a táskádat egyszerűen és játékosan!

2014. január 06. - PandArte

Mindig nagyon izgalmas, ha valaki játékot csinál abból, amit komolyan gondol. Még inkább érdekes, ha ezt egy táskadesigner teszi úgy, hogy a tervezői folyamatba bevonja a vásárlóit is. Na, valahogy így készülnek az örömjátékok.

Új táskakollekcióval rukkolt elő Lengyel Zsuzsi táskadesigner. Minden nő álma egy olyan táska, ami mindenhez illik. A kollekció alapgondolata erre az igényre épül: bármilyen alkalomra, bárki a saját stílusának megfelelően tervezheti meg a saját táskáját. 

IMG_6121.jpg

A két méretben kapható alaptáskák önmagukban is mutatósak, de a négyzetes és tégla formájú rátétekkel azonnal izgalmas és egyedi darabot varázsolhatunk belőlük. A rátétek variálhatósága végtelen, hiszen ha a mindkét oldalán különböző színű kiegészítőket megfordítjuk, máris egy másik hangulatú táskát kapunk. Lehetőség van egyedi igények alapján, saját tervezésre is, így kedvenc cipőhöz, ruhához tökéletesen passzoló kiegészítőt lehet varázsolni belőlük. 

fekete+4 rgb.jpg

fekete + 1 foltos rgb.jpg

Ha valakit egyszer elkap az alkotási láz, megtervezheti először a saját rátétjét, majd kiválaszthatja hozzá a legjobban illő alaptáskát. A vásárló átélheti mindazt a játékos izgalmat, amit tervezőként az alkotó munka ad! Hogy a játék lehet komoly is? Vagy épp cuki? Azt nem tudom, de érdemes kipróbálni…

IMG_6194.jpg

IMG_6115.jpgIMG_6039.jpg

A Bag Game táskakollekcióval az Árkád 1. emeletén található Link designtérben és Lengyel Zsuzsi webshopjában lehet játszani.

A Bag Game kollekció imagefotóit Balla Vivienne készítette.

Modell: Evelin (visage)
Smink: Kökény Juci
Styling: Szőke Sára
Haj: Tóth Zoli

 Lengyel Zsuzsiról bővebben:

http://lengyelzsuzsi.hu/rolam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása