PandArte

Készítsd magad! - A workshopok titka és ereje

2014. február 23. - PandArte

Blogolásom lassan három éve alatt eleinte kézműves vásárokat szerveztem, majd elkezdtem workshopokat is! A " Nyüzsi vásárokat " a közönség nagyon szerette, velem együtt,  de nagyobb erőt fedeztem fel a " Készítsd magad ! " workshopokban ... így most már jó párat magam mögött tudhatok belőlük. Ebben az évben kitűztem a céljaim közé, hogy minden hónapban szervezek minimum egy ilyen foglalkozást! Hogy miért? Mert kreatívan élni, azt is jelenti, hogy felfedezzük a világot!

PicMonkey Collage_7.jpg

Most szombaton Sophie Bello-val közösen tartottunk workshopot, aminek az volt a lényege, hogy természetes alapanyagokból készíthettek fürdőgolyókat a jelentkezők. Ennél az alkalomnál is, csakúgy, mint az eddigieknél, megtapasztaltam, hogy milyen felszabadító ereje tud lenni egy workshopnak! 

A workshopok titka és ereje: 

- Egy ilyen alkalommal kimozdulsz otthonról, és valami olyat csinálhatsz, amit eddig még soha!
- Olyan társaságba kerülsz, ahol egy ponton biztosan közös az érdeklődésetek, aztán kiderül, hogy többen is:) 
- Biztosan sikerélmény ér, hiszen addig nem engedünk haza, amíg nem sikerül a kitűzött cél, és ebben mindig a megfelelő segítő kezekre találsz!
- Az alkotás öröme kikapcsolja a külvilág zajait, feledteti veled az aktuális problémákat, és feltölt jó sok energiával:)

DSCF0526-001.JPG

- Rövid idő után az egész csapat rákapcsolódik a "flow" -ra. Összhangba kerülsz magaddal és a tevékenységeddel, ami nagyon felemelő és nyugtató érzés.
- Miután elkészítetted a remekművedet büszke vagy magadra, az örömödet megosztod másokkal is, ha pedig valamit éppen ajándékba készítesz valamelyik szerettednek, még bónusz mosolyt is kapsz, amikor átadod neki:)
- A legjobb pedig, hogy mindez teljesen kortalan!!! A gyerekek, a tinik, a nők, a szülők, és a nénik is egyaránt örömmel jelentkeznek. ( Sőt, még fiúk is szoktak, a legalsó kép a legjobb bizonyíték rá. )

DSCF0539-001.JPG

Hogy én miért szeretnék egyre több workshopot szervezni a legkülönfélébb tematikákban?

Mert engem az tölt fel energiával és friss lendülettel, hogy látom azokat a pozitív változásokat, amit egy ilyen eseménnyel okozok...mindenki mosolyog, könnyed lesz és bátor! Szeretem a felszabadult embereket, jó kicsit megismerni őket és a történeteiket. Szeretem azoknak a munkáját, akiket felkérek arra, hogy tartsanak egy workshopot, mert bízok a tapasztalatukban és a tehetségükben. Nem mellesleg pedig természetesen én is kipróbálhatom magam jó sok mindenben, ami igazi kihívás:) 

vegyes 067.png

A legújabb fürdőgolyó workshop képeit az alábbi galériában nézhetitek meg...azt nagyon sajnálom, hogy technikailag a blogon illatokat nem lehet érezni, mert imádtátok volna az eper, a levendula, a menta, a rozmaring, a narancs és a citromfű frissítő esszenciáját!!!

A helyszínért külön köszönet a Liter Bár-nak, aminél jobbat el sem tudnék képzelni, mert nagy, világos, szép, a belvárosban van...és hát a tulaj is elég jó fej, oly annyira, hogy fiú létére kipróbálta ő is magát, és hát végül is ő készítette a legszínesebb fürdőgolyókat!

PicMonkey Collage1_3.jpg

Az eseményről egy vélemény bejegyzés is született, az Urban Herbalist bloggere írt róla  egy nagyon hangulatos  és szellemes postot, akit egyébként is érdemes követni, ha szerettek mindent, ami a természettel és a természetességgel kapcsolatos!

Remélem a következő workshopon találkozunk!!!

A közeljövőben lehetsz majd ötvös, aki ezüst ékszereket készít, scrapbook megálmodó, kezdő vagy haladó jógás, divattervező és az a szerencsés is, aki beleláthat a Soie Essentielle ékszerek titkaiba:) A távoli jövőben pedig még több kaland vár Rád...ha szeretnél közvetlenül tőlem értesülni a témákról és időpontokról, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, ( felül az oldalsávban ) és néha nézd meg az e-mail fiókodban a promóciós fület is, mert sajnos oda érkeznek ezek a levelek !

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása