PandArte

Olasz gasztrokaland a NOBU-ban!

2014. február 24. - PandArte

A NOBU japán étterem, mint általában a többi világhírű hely, nem áll túl közel hozzám, egész egyszerűen azért, mert sajnos számomra túl drága. Nagyon megörültem viszont, amikor kaptam egy ebédmeghívást tőlük, ráadásul nem is akármilyen napon...szerdáig ugyanis az Armani Nobu séfjei kényeztetik a vendégeket különleges ételeikkel, így minket is:)

PicMonkey Collage_9.jpg

Nagyon jó kis társaság gyűlt össze, úgyhogy a nem mindennapi ételeket még egy vidám hangulatú beszélgetés is fűszerezte...ott volt Festy, Oravecz Nóri, a Travellina.hu, a No Salty és az Egy nap a városban bloggere. Na de a lényeg ugye a menüsor, ami nyolc fogásból állt, és amiket Antonio D'Angelo és Takashi Nishimura séfek készítettek el nekünk.

1. Tengeri sügér sashimi bottargával
DSC00419.jpg
2. Bébispenót saláta parmezánnal 
DSC00422.jpg
3. Kacsamell carpaccio wasabi salsával
DSC00427.jpg
4. Ropogós lazacbőr saláta rukkolával
DSC00429.jpg
5. Wagyu nyelv gyoza és tataki édesburgonya pürével
DSC00433.jpg
6. Gaspacho botan rákkal és árpa rizottóval
DSC00447.jpg
7. Milano sushi tekercs
DSC00452.jpg
8. Zöldteás tiramisu
DSC00457.jpg


Ennyi tengeri herkentyűt még nem ettem egymás után, pláne nem ilyen különleges formában, úgyhogy egy kicsit tartottam attól, hogy milyen hatással lesz a pocakomra, de semmi...sőt! nagyon könnyed volt minden étel és nagyon harmonikus fűszerezésű, minden passzolt mindennel. 

Ami még izgalmas volt, hogy minden egyes fogásnál kijött hozzánk a séf, és elmesélte nekünk mit fogunk enni, majd a legvégén mi is benézhettünk a kulisszák mögé a konyhába:) 

PicMonkey Collage_10.jpg

Tényleg nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a NOBU-t, egyre több gasztroélmény ér, amiért igazán hálás vagyok, mert imádok enni és kipróbálni újdonságokat. Kiderült, hogy jó kis akciók vannak ebben az étteremben is, pl: 50% - os torkos csütörtök és 30%-os nőnapi ajánlat, amivel már már érdemes benézni a helyre.

Aktualitások 

1509737_701104806587000_592012279_n.png

Kulináris utazás olasz stílusban az Armani Nobu séfjeivel a Nobu Budapest étteremben! 
Olasz élőzene: SpirItaly
Különleges Nobu Milánó Omakase menü

További info itt! 

Nőnap a NOBU-ban!

 Március 8-án Nőnap alkalmából 12:00 és 17:00 között 30% kedvezménnyel kedveskedünk minden vendégnek.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása