PandArte

Nőnapi ötvös workshop - Készítsd el kedvenc ezüst ékszeredet!

2014. február 26. - PandArte

Egy nagyon jó kis meglepetéssel készültünk nektek az Ékezet Galéria három tervezőjével, akiket egyébként nemrég mutattam be nektek ebben a postban. Kitaláltuk, hogy Nőnap alkalmából szervezünk egy olyan workshopot, ahol ezüst ékszereket készíthettek, ráadásul három különböző technikával!

1939496_615846795154453_1322539577_n.jpg

TEMATIKÁK

 

Texturált felületű ékszer

Texturált.jpg

Ezen a foglalkozáson különböző mintájú beütővasakkal, formakalapácsokkal, vagy akár összeégetéssel lehet mintázni a felületet, egy egyszerű, filigrán alapformán, legyen az egy karika gyűrű vagy fülbevaló, akár medál. A végkifejlet csak a fantázián és a bátorságon múlik!

Lencse alakú ékszerek

Lencsék.jpg

Domború vagy homorú formák és felületi textúrák játéka egy darabka ezüstlemezen. A workshopon mindenki egy kis lencse formájú ékszert készíthet, amit a felületek kalapálásával, minták beütésével vagy hengerlésével, lukasztással vagy marással tehet igazán egyedivé és személyessé.

Kovácsolt ékszerek

Kalapácsolt.jpg

Izgalmas, "mindent-bele" alkotás az egyik legegyszerűbb, de leglátványosabb ősi technikával, a kovácsolással.
A kecsesen elegáns, vagy íves formára alakított, cselesen kalapált ékszer készítése során a különböző kalapácsok, az üllő és formavasak segítségével egyedi és igen látványos, saját készítésű ezüst kiegészítővel gazdagodhatsz.


Minden tematikára egyaránt érvényes, hogy szabadon dönthetsz arról, milyen ezüst ékszert szeretnél készíteni. Választhatsz a gyűrű, a medál és a fülbevaló közül. 
Ha lapul otthon kedvenc gyöngyöd, vagy egyéb kis kiegészítő, amit szívesen felhasználnál, hozd őt is magaddal!

 

Időpont: március 8.
Egy workshop három órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni:
Reggel 9:00 - 12:00 ig, délután 13:00 - 16:00 -ig, és 16:00 - 19:00-ig.
Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: pandarteblog@gmail.com

Az e-mailben mindenképp írd meg, hogy melyik tematika érdekel és melyik két lehetséges időpont jöhet szóba! Egy workshopon maximum 5 fő tud részt venni.

Részvételi ár, egységesen 9500 Ft.

Helyszín: Ékezet Galéria, Budapest, 1065 Hajós utca 41. 

Várunk Tieteket Szeretettel!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása