PandArte

Egyedi desszertasztalok esküvőkre, zsúrokra, rendezvényekre

2015. január 25. - PandArte

Mindenki szereti, ha a számára legfontosabb pillanatokat a családjával, barátaival ünnepelheti meg. Ha igazán különleges alkalomról van szó, mondjuk szülinapról, babaváró buliról vagy esküvőről, még fontosabb számunkra, hogy a "körítés" a mi ízlésünket tükrözze vissza. Szóval úgy legyen dekorálva a helyszín, ahogy azt megálmodtuk...ez persze rengeteg ötleteléssel és energiával jár, amiben Rita és Eszter nagy segítségetekre lehet:)

unnamed_9__3.jpg

Scrap Cake Studio

Ők ketten desszertasztal és rendezvénydekorációval foglalkoznak, mégpedig teljesen egyénre, rendezvényre és cégre szabottan. Kettőjük közül Rita a kakukktojás, neki genetikus diplomája van, de a kisebbik lánya születése után úgy érezte, hogy ezzel mégsem szeretne foglalkozni. Eszter pedig a KREA Kortárs Művészeti Iskolában diplomázott, enteriőr tervező szakon, tehát itt jön be a képbe a szaktudás, ami Rita amatőr lelkesedésével ötvözve elég jó párost alkot!

10647009_530962097049942_1288174695939248230_n.jpg

Mit jelent desszertasztalt készíteni? 

" Ezt úgy lehetne a legjobban megfogalmazni, hogy egy asztal, amin sütemények vannak, az még csak egy asztal süteményekkel. Desszertasztal attól lesz, hogy mi azzá tesszük. De ez nem csak abban merül ki, hogy szép tortatálakra, tányérokra, üvegekbe elrendezgetjük a finomságokat, hanem személyes elemekkel teremtjük meg azt az összképet, amit a pár, illetve mi látni szeretnénk.

Fontos, hogy nem csak cupcake-ekből, macaronokból és egyéb "újhullámos" süteményből lehet desszertasztalt készíteni. Ha a hagyományosabb süteményeket szeretne a megrendelő, azokból is megoldható, a lényeg a tálalás. Sőt egy tortát is ki lehet úgy emelni a fehér abroszos asztal unalmából, hogy szem nem marad szárazon.:) "

unnamed_15__1.jpg

Mitől lesz egyedi a desszertasztal? 

" Amikor elkezdtünk dekorálni, nem voltunk elégedettek az itthoni dekoráció választékkal, főként tömeg-gyártott, gyenge minőségű dolgokat pedig nem szerettünk volna használni. Ezért elkezdtünk saját tervezésű dekorelemeket készíteni.  A saját termékfejlesztés lehetővé teszi, hogy egyrészt nem csak különálló termékeket hanem komplett kollekciókat is készítünk.

Például ha valaki egy rózsaszín zsúrt szeretne csinálni, akkor nálunk a zsúr minden elemét meg lehet szerezni az adott színben, különböző mintákkal. Másrészt így, hogy nem hozott anyagból dolgozunk, bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni. Ha valakinek olyan színű, mintájú, formájú dekor kell, ami nekünk nincs, akkor megtervezzük, legyártjuk és már kész is:) " - meséli Rita

10603664_527083197437832_6469195374768304557_n.jpg

1977050_529878467158305_4620977675544752012_n.jpg

unnamed_11__1.jpg

Milyen fázisai vannak a munkátoknak? 

" Egyeztetünk a megrendelővel, hogy mit szeretne. Ha nincs még cukrásza, akkor ajánlunk. Ha megvan a cukrász, akkor vele is leegyeztetjük az elképzeléseket, illetve ha nem mi csináljuk a komplett rendezvénydekorációt, akkor a dekorossal is egyeztetünk, mert fontos, hogy az asztal dekorációja passzoljon a dekoráció egészéhez. Ezután jön a konkrét koncepciótervezés, amit szintén egyeztetünk mindenkivel, majd legyártjuk a dekorációkat, illetve beszerezzük azokat a kiegészítőket, amik esetlegesen nekünk nincsenek. Végül a rendezvény napján elvégezzük a desszertasztal installálását. "

Milyen termékeket készítetek Ti magatok?

" Pompomok, girlandok, lampionok, topperek, cupcake wrapek, cupcake dobozok, popcorn dobozok, kisebb ajándék dobozok/tasakok. Ezek egy része már a webshopunkban is megtalálható, ami még nincs, az is elérhető lesz hamarosan. Ezeken kívül pedig bármit, amit a megrendelő szeretne, vagy éppen kitalálunk, hogy ez vagy az jó lenne egy adott rendezvény vagy desszertasztal dekorációjához. "

Környezetbarát dekorációk

" Van egy állandóan meglévő, folyamatosan bővülő "kollekciónk", illetve a nagyobb ünnepekkor (pl. húsvét, karácsony) limitált kollekcióval is kijövünk. Megváltozott munkaképességű kollégát is alkalmazunk és ezt a foglalkoztatási formát szeretnénk minél több kollégával bővíteni. A dekoráláshoz használt termékeink alapanyagául szolgáló kartonokat zöld nyomdában nyomatjuk, ahol környezetbarát kartonra, környezetbarát festékkel nyomnak. "

unnamed_4__3.jpg

picmonkey_collage_15.jpg

unnamed_8__3.jpg

unnamed_12__2.jpg

Komoly költségei vannak egy ilyen megrendelésnek?

" Ez egészen tág határok között mozog. A barátságos összegtől indulhatunk, határ pedig a csillagos ég. Ha a meglévő kollekciónkból tudunk dolgozni, az mindig olcsóbb, mintha egyedit tervezünk (de azért nem kell feltétlenül horror összegekre gondolni ebben az esetben sem, nem célunk a megrendelő elüldözése). Az sem mindegy, hogy mennyire komplex a dekoráció. Minden esetben egyedi árakat kalkulálunk.

Nálunk mindent megtalálsz, ami egyedi, legyen szó akár pelenkatortáról, akár szülinapi zsúr, babaváró buli, esküvő dekorációról, vagy desszertasztal dekorálásról. Számunkra nincs lehetetlen, bármilyen ötleted, elképzelésed van, megvalósítjuk. "

www.scrapcakedesign.hu
www.scrapcakestudio.com
facebook oldal 

A sütiket a CuppCake készítette

10262172_438539386292214_3321848104054649348_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása