PandArte

+ Válaszd a Boldogságot + Ezt üzeni a magyar márka

2015. február 27. - PandArte

11009162_10152680472976127_7559617256269551982_n.jpg

A boldogságot nem csak állapotnak, hanem egy folyamatnak is lehet érteni. Ebben a megközelítésben a boldogság egy út a céljaink felé - hirdeti a NON+ 2015-ös tavasz-nyári kollekciója, amelynek a mottója: choose happiness +

picmonkey_collage_30.jpg

“A boldogság egy folyamat, ugyanis nem létezik boldogság, boldog ember, cél-célok nélkül! A célok felé haladva az akadályokat leküzdve lehet boldog az ember. Találjuk meg, mi is számunkra a boldogság, ezáltal jövünk rá, mi az élet értelme” - vallja a tervező Kiss Sarolta.

picmonkey_collage1_7.jpg

A 2015-ös tavasz-nyári kollekció három fő stílus köré épül: a lágy nőies, a geometrikus formák és a kényelmes hétköznapi. Ez a három irányvonal megjelenik az anyaghasználatban is, míg az elegáns esetében a könnyed viszkóz az alapanyag, addig a hétköznapinál a csíkos minta dominál, a geometrikus formáknál pedig a szabásvonalak játéka a karakteres.

picmonkey_collage2_3.jpg

picmonkey_collage3_3.jpg

picmonkey_collage6.jpg

Természetesen Nyikos Dóra egyedi ékszerei ezúttal is kiegészítik a szetteket. A Február 26-án bemutatkozó tavasz-nyári kollekció első szelete ezekből ad ízelítőt, amely a NON+ MOM Park mellett a jövő héten debütáló új webshopban is megvásárolható lesz.

picmonkey_collage5_1.jpg

Az életérzés a könnyed ruhák mellett a fotókon is megjelenik. “Az image képeknél a légiességet és a boldogságot próbáltuk megjeleníteni, a modellt mozgás közben elkapni” - mondja Kiss Lenke 'Dalocska' a fotós.

Stáb

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Smink: Kertész Kata
Haj: Józsa Gabi
Modell: Nemcsics Dorina

 Weboldal és webshop

www.nonplusz.hu

www.nonpluszclothing.shoprenter.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása