PandArte

Stílusos és egyedi - Kötött kollekció tavaszra és nyárra

2015. március 12. - PandArte

lilla_papai_sz4_1.jpg

Tavaly ősszel nagy örömmel mutattam be nektek egy új magyar tervezőt, aki abszolút friss irányzatot vitt a hazai divatéletbe, ugyanis kötött kollekciót készített. Ő Pápai Lilla, akinek a korábbi munkáit és a vele készült interjút itt találjátok, most pedig a legújabb, tavaszi/nyári kollekcióját ismerhetitek meg. 

lilla_papai_sz2.jpg

LILLA PAPAI - Közelebb
2015 s/s kollekció

Pápai Lilla fiatal hazai ruhatervező 2014 ősz/téli debütáló kollekcióját elismeréssel fogadta a szakma és az igényes, öltözködésre érzékeny vásárló közönség. A fiatal brand tervezője nevét viseli, aki továbbgondolva korábbi inspirációit, megalkotta 2015 tavasz/nyári kollekcióját. Megőrizve a jellegzetes kötött mintavilágot, új jelentéssel ruházta fel előző ,,Közelebb’’ kollekciójának inspirációját. A dinamikus sötét-világos kontraszt markáns vonalait, most lágy pasztell, valamint élénk színekkel oldotta fel.

lilla_papai_lookbook_sz8v.jpg

lilla_papai_lookbook_sz13v.jpg

lilla_papai_lookbook_sz11v.jpg

A tavasz könnyed napsugarainak melegsége és a nyár erős fényhatásai alkotta színvilággal fogalmazta újra a céltudatos, de mégis gyengéd nő öltözködési ideáját. Határozott, de finom színekkel lágyította a dinamikusságot és helyezte előtérbe a nőiességet. Ruhadarabjaival továbbra is arra ösztönzi a szemlélőt, hogy hagyja el a hamis felületességet és nézze meg közelebbről a részleteket, mert új kollekciójában is rengeteg apró finomságot lehet felfedezni.

lilla_papai_sz5.jpg

lilla_papai_sz1.jpg

fotó / Ajkai Dávid
modell / : Nikolett / Attractive, 
Vanda / Avantage
smink /  Pápai Lilla
táska / LAONI

Megvásárolható:

LAONI la STORE 
1072, Budapest, Klauzál tér 1.
MONO art & design
Treasure
Maronski design shop, Bécs 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása