PandArte

Egyedi kávégépek cserélhető matricákkal

2015. május 04. - PandArte

Ma már mindent személyre lehet szabni... a telefontokunkat, a ruhánkat, a táskánkat, az ékszereinket, mostantól pedig mér a kávégépünket is! Két fiatal magyar lány könnyen felragasztható és leszedhető, testre szabható matricákat készít, amely egyedivé teszi bárki Nespresso U kávégépét:)

picmonkey_collage_50.jpg

" Az egész úgy kezdődött, hogy szerettünk volna egy kávégépet vásárolni. Igazából három kritérium alapján kerestünk: csináljon finom kávét, nézzen ki jól, és ne legyen túl drága. Amikor végignéztük a lehetőségeket pár boltban, nem találtunk olyan gépet, ami minden szempontból megfelelő lett volna.

 Az "álomgéphez" a Nespresso U állt a legközelebb, viszont a pasztellszínű gépeket unalmasnak találtuk, és bár a piros tetszett volna, de csak a színe miatt majdnem harmadával drágább volt ez a verzió. Ekkor találtuk ki, hogy a fehér gép igazából nagyon jó festővászon lenne, és így legalább olyan képeket tudunk rátenni, ami nekünk biztosan tetszik. És akármikor le lehet cserélni - egyik nap a tavalyi nyaralás emlékezetes képére nosztalgiázhatsz, másik nap meglepheted párod / lakótársad egy kedves közös képpel vagy épp a konyhabútorodhoz hangolhatod a kávégéped stílusát. "  - meséli Petra és Eszter

Tulajdonképpen mit is csináltok?

Különböző témákban keresünk képeket, amikből lehet válogatni a honlapon, illetve segítünk bárkinek egy-egy kiválasztott vagy saját kép testre szabásában. Ahhoz pedig, hogy igazi lakberendezési dizájntermék legyen, elkezdtünk bevonni képzőművészettel foglalkozó ismerősöket is, hogy minél izgalmasabb stílusok közül lehessen válogatni.

nevtelen_2.png

picmonkey_collage1_13.jpgEzeket csak Nespresso gépekre lehet tenni?

Egyelőre csak Nespresso U gépekre lehet matricát rendelni. Legfőképpen azért, mert nekünk ilyen volt elsőre és azt gondoltuk, ez jó kezdés lehet, mivel ez a modell amúgy is elég népszerű. Hamarosan azonban új Nespresso kávégép modellekre is fogunk matricát készíteni, hosszabb távú terveink között pedig más – nem feltétlenül kávé - gépekre is szeretnénk matricát tervezni. Persze jól néz ki a fehér vagy a piros kenyérpirító is, de azért szerintünk van még hova tovább.

Milyen matricák közül lehet választani?

Állatos, könyves, cukorkás, kávés, virágos, sportos, régi poszteres, természetképes illetve egyéb tematikus matricákból már körülbelül 300 féle érhető el. Ezt a választékot próbáljuk folyamatosan frissíteni szezonális képekkel (például most készülnek a nyári matricák tervei) és további olyan témákkal, amikre igényt látunk. Ezekkel a kategóriákkal és ötletekkel szeretnénk segíteni azoknak, akik már egy előre elkészült dizájnt szeretnének néhány kattintás és pár nap szállítás után a konyhájukban látni, illetve ötletet adni az egyedi matricák iránt érdeklődőknek.

picmonkey.jpg

Saját kép alapján is dolgoztok?

Igen, sőt, ezt nagyon szeretjük és ez talán a legizgalmasabb :) Van egy külön Personalized Sticker (személyre szabott matrica) nevű termékünk a honlapon, aminek a kiválasztásával a vásárló saját képét küldheti el nekünk, ami alapján elkészítjük a kávégépére a matricát. Bizonyos kritériumoknak (képfelbontás, méretarány) meg kell felelnie a képnek, hogy szép legyen – ezen elég sokat kísérleteztünk -, de igyekszünk segíteni bármilyen kép matricára varázslásában.

Mennyire tartós ez a matrica? 

A képeket tartós, könnyen visszaszedhető matricára nyomtatjuk, úgyhogy azt mondhatnánk, addig tart, amíg le nem szedi valaki – nekünk az elmúlt egy évben nem volt problémánk vele, bár a leghosszabb idő talán fél év volt, amit egy matrica felragasztva töltött. Amúgy a matrica vízálló, és megvédi a kávégépet az ujjlenyomatoktól, karcolásoktól, portól és kisebb sérülésektől is.

unnamed_1_1.png

" Szerintünk ez egy egyszerű és hatékony megoldás arra, hogy ha már az élet számos területén a minél egyedibb és személyesebb megoldások dominálnak, akkor Neked is kevésbé sablonokból kelljen berendezni a konyhádat. Nekem például egy pálmafás-egzotikus tájkép matrica van a kávégépemen. Amikor felkelés után csinálom a kávém, nézem a képet, ez ad egy új lendületet munkába vagy suliba indulás előtt. Az élet apró örömei.

Ugyanígy bele lehet építeni az egyedi kávégépet bármilyen dizájn koncepcióba (a húsvéti díszítéstől kezdve, a nyaralásra való rákészülésen át a karácsonyi színekig), vagy praktikus elemmé tehető az amúgy kihasználatlan felületet...új ötletünk például a párodnak adott reggeli tennivalók listája:) "

www.coffeemachinesticker.com

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása