PandArte

Elegáns és könnyed nyári divat

2015. május 05. - PandArte

Letisztult, üde és nőies. Ezek jellemzik legjobban a Magenta új, nyári kollekcióját. Én nemrég ismertem meg a magyar márkát, amit most örömmel mutatok be nektek:) Kényelmes, csinos, laza és elegáns darabokat találhattok a hetente megújuló kollekciók között. 

14_15a.jpg

„Könnyű, nyári darabok, melyek bármilyen alkalomkor megállják a helyüket. Úgy alakítottuk ki a nyári kollekciót, hogy praktikusan megtalálja a ruháját, az is aki esküvőre, ballagásra készül, de az is aki egy tengerparti sétára indul, vagy hétköznapi „szaladgálós” ruhát keres magának. Mindez persze a Magentára jellemző kifinomult és romantikus stílusban.” – meséli Dankó Ágnes, a MAGENTA tervezője

40_41a.jpg

10_11a.jpg

8a.jpg

A Magenta elért sikerei hátterében egy igazán összeszokott csapat áll. Olyan szakemberek, akik kellő hozzáértéssel, látványosan, érezhetően befolyásolják a hazai trend alakulását és hetente új kollekcióval tudnak megjelenni. Az ötletes és jól kidolgozott grafikák a filmnyomásban kiteljesedve árulkodnak a Magenta érzésről. 

„ A női ruha tervezésekor a kényelem és a nőiesség harmóniáját tartom szem előtt. A Magenta kollekciókban kiteljesedett nők elégedettsége ad inspirációt a mindennapi munkámhoz. Ugyanez az elhivatottság van jelen munkatársaim minden egyes mozzanatában is, hogy a Magenta név a szeretet és az öröm energiáját közvetítse mindenkinek.”

2_3a.jpg

31a.jpg

1a.jpg

30a.jpg

Facebook oldal 
Weboldal 
Instagram

 A teljes nyári katalógust itt nézhetitek meg :

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása