PandArte

Lazán és stílusosan a strandon

2015. július 29. - PandArte

2.png

Nyáron azokat a ritka órákat szeretem, amikor késő délután a napsugarak már nem égetnek, hanem finoman simogatnak, kellemesen fújdogál egy kicsit a szél a vízparton, és érzem, hogy töltődök fel energiával. Sikerült pont egy ilyen napon kimennünk a Római Strandfürdőre, hogy befotózzuk az egyik legújabb kedvenc ruhámat :)

img_9509-edit.jpg

img_9513-edit.jpg

1_3.jpg

Ruhaválasztásnál mindig nagyon figyelek arra, hogyan érzem magam benne. Bármennyire tetszik valami, ha csak egy kicsit is kényelmetlen, már teszem is vissza, mert tudom, hogy túl sokszor nem fogom elővenni a szekrényből:) A NON+, vagyis Kiss Sarolta ruháit azért szeretem, mert elképesztően kényelmesek, puha pamutból készülnek, és tényleg mindegyikben van egy kis plusz, amitől különlegesek lesznek. Ebben a fazonban például a ferde szabás!

picmonkey_collage_10.jpg

img_9591-edit.jpg

img_9623-edit.jpg

img_9608-edit_1.jpg

Kreditek: 

Ruha: NON+
Kalap: Balatonlelle, piac
Szandál: Stradivarius
Ékszerek: KeLau

Fotók: Vivien Arato Photography

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása