PandArte

Agresszió ihlette ékszerek

2015. szeptember 03. - PandArte

Amikor nyáron beszélgettünk egy jót Reményi Éva ékszerkészítővel az új showroomjában, már akkor lelkesen mesélte nekem, hogy a következő kollekciója igazán különleges lesz. Nagyon szereti a pszichológiát, így most abból merített inspirációt, pontosabban arra gondolt, hogy az ékszerein keresztül szeretne kifejezni különböző markáns érzelmeket. Az EMOTION sorozat első állomása az Aggression nevű kollekció, amely ezen negatív érzés felismerésére és levezetésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

picmonkey_collage_13.jpg

Reményi Éva limitált darabszámú kollekciósorozatával az érzelmek kifejezését szeretné hangsúlyozni az alkotásban. Saját agresszív energiáival mindenki találkozott már élete során kisebb-nagyobb mértékben, de ha ez az állapot tartósan fennáll, annak súlyos következményei lehetnek az egészségünkre, lelkiállapotunkra és a környezetünkre nézve. Ha tudatosak vagyunk agresszív energiáink felhasználása kapcsán, akkor hasznos dolgokra is tudjuk fordítani a benne rejlő erős impulzusokat.

A divat inkább pozitív dolgokról szól, ezért is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a tervezőnő felvállalja azt az állapotot, hogy olykor vannak ilyen jellegű érzései, és meg merje mutatni egy kollekcióban. Attól, mert vállaljuk érzelmeinket, gondolatainkat, nem leszünk kevesebbek, sőt!

picmonkey_collage1_1.jpg

aw2.jpg

Az agresszió egy dinamikus, negatív energia, ehhez kapcsolódóan a kollekció is erőteljes, markáns darabokkal operál. Elsőként kap helyet az ékszereken a fekete rhodium, a formák terén pedig az éles sarkak és háromszögek dominálnak. A kisebb ékszereket megtöri egy-egy aranyozott háromszög, míg a nagyobbakon inkább az arany szín hangsúlyos.

picmonkey_collage2.jpg

aw4.jpg

Ezeket az ékszereket érdemes személyesen is megismerni, Éva szívesen fogad vendégeket a Logodi utcai showroomjában, csak előtt egyeztessetek vele:) A márka facebook oldalát pedig itt találjátok!

picmonkey_collage4.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása