PandArte

Őszi divat - Nőies és sportos vonalak

2015. szeptember 22. - PandArte

Nagyon izgulok már, mert októberben, a születésnapom környékén, egy hatalmas bejelenteni valóm lesz a számotokra, aminek köze lesz az egyik kedvenc magyar ruhamárkámhoz, a NON+ hoz is:) Előtte viszont érdemes megismernetek a legújabb kollekciót, amiben megtalálhatóak a szűkebb, nőiesebb darabok és a kicsit bonyolultabb, aszimmetrikus vagy akár extrémebb, sportosabb vonalak is.

1512833_10153096515376127_6151076732461138374_n.jpg

picmonkey_collage_18.jpg

A NON+ márka tervezőjétől, Kiss Saroltától már megszoktuk, hogy különös figyelmet szentel kollekciói üzenetének. Az idei őszi-téli kollekció mottóját és stílusjegyeit egy japán szokás ihlette:

Japánban van egy darumadarakhoz kötődő szokás, a szenbazuru. Ilyenkor az emberek egy hosszú zsinórra pontosan 1000 hajtogatott papírdarut fűznek fel, mert a hagyomány szerint a darumadár 1000 évig él. Mivel a hagyomány szerint a darumadár szerencsét, jó áldást hoz, a szenbazurut általában szilveszter vagy házasságkötés előtt végzik. Túl azon, hogy a hajtogatás türelemre, kitartásra tanít, gyakorlása meditatív hatású, a darumadár a vágyak beteljesülését is jelenti, valamint a családi béke, házastársi hűség szimbóluma is.

live_and_smile_201_ldpi.jpg

live_and_smile_705_ldpi.jpg

A NON+ 2015-ös őszi-téli kollekciójában alapvetően két irány rajzolódott ki, így a szűkebb, nőiesebb darabok mellett megtalálhatók a kicsit bonyolultabb, aszimmetrikus vagy akár extrémebb, sportosabb vonalak is.

A két stílus természetesen nem válik el egymástól, sőt, ahogy már a NON+ márkától megszokhattuk, az egyes ruhadarabok egyszerre diktálnak, egyszerre alkalmazkodnak egymáshoz, illetve különböző kiegészítőkkel kombinálva egészen más jelentéssel bírnak. Ez is talán már a márka védjegyévé vált, mint a kiváló minőségű, puha pamut, a kényelmes viselet és a letisztultság. 

Valamennyi fazonban van valami plusz. Ezek olyan érdekes és izgalmas részletek, mint például a lépcsőzetes passzék, változatos zsebmegoldások vagy az aszimmetrikus szabásvonalak, amelyek igazán különlegessé teszik az egyébként kiegyensúlyozott, letisztult formavilágot.

live_and_smile_850_ldpi.jpg

live_and_smile_910_ldpi.jpg

picmonkey_collage1_4.jpg


Mint mindig, a különböző stílusjegyek, a mostani kollekcióban is a legnagyobb tudatossággal és következetességgel jelennek meg a „live and smile” mottó jegyében. Ennek a nevezzük szubjektív szabályrendszernek köszönhetően lett a NON+ márka minden egyes kollekciója más és más, ugyanakkor egy kerek egész. Minden egyes fazon könnyen kombinálható más kollekciók darabjaival is, mert a márka alapvető stílusjegyei mindenhol jelen vannak. Ezeket érezni, viselni igazán jó érzés és nagyszerű élmény, hiszen különös erővel, energiával töltik meg a márka viselőit.

11998905_10153089372251127_3164480968028553131_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása