PandArte

Divatos és praktikus Kismama cuccok

2015. december 01. - PandArte

A terhességem 28. hetében járok, egyre jobban kerekedik a pocakom és egyre jobban érzem a kisfiam súlyát :) Így most már még fontosabb, hogy a ruháim kényelmesek és rugalmasak legyenek. Megmutatom nektek az aktuális kedvencemet, amihez egy szuper táskát is találtam!

picmonkey_collage_41.jpg

Ez a puha NON+ pamut ingruha abszolút favoritom, mert elég csak ezt felvennem egy nyaklánccal és máris stílusosnak érzem magam! Közben nem is feszengek benne, kényelmes és rugalmas viselet, a pocaklakó is szépen elfér benne...egyébként pedig a szülés után is tudom majd hordani, ami nem elhanyagolható szempont!

img_7365-edit.jpg

img_7392-edit.jpg

img_7385-edit.jpg

Nagy örömömre ehhez a kék ruhához találtam egy olyan Lengyel Zsuzsi táskát, amit többféleképpen is tudok kombinálni! A Big Bag Builder kollekció lényege egyébként az, hogy nem kész táskákat vonultat fel, hanem olyan elemeket, amelyből mindenki megépítheti a saját, tökéletes táskáját és szabadon engedheti kreativitását. Nekem ez a három szín tetszett meg a legjobban.

img_7417-edit.jpg

A táskarészek különböző színű és textúrájú bőrökből készültek, és a különböző vállpántok segítségével az összeállított táska használható kézi-, esetleg válltáskának, de hordható háton, vagy akár keresztben is. Játék ez a javából:)

lengyelzsuzsibbbtaska.jpg

4_4.jpg

Vállon rövid fülekkel

img_7441-edit.jpg

img_7450-edit.jpg

Keresztben, hosszú pánttal

img_7453-edit-edit.jpg

Háton

Kismamaként, és leendő Anyukaként azt hiszem ez a praktikusság jól fog jönni, minden esetre fel kell készülni:) Tényleg szívből ajánlom nektek is ezeket a magyar tervezésű divatos dolgokat, mert elég sokat használom őket, így már tudom, hogy nem csak szépek, de megbízható minőségűek is!

Fotók: Vivien Arato Photography

Ruha: NON+
Táska: Lengyel Zsuzsi
Helyszín: Solinfo Lighting & Home

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása