PandArte

Vagány táskák a hétköznapokra

2016. május 06. - PandArte
​Egy 21 éves divat és stílustervező lány olyan egyedi, limitált szériás táskákat készít, amik stílusosak, de emellett természetességet, egyszerűséget és kényelmet sugároznak. Ezt a kombinációt én nagyon szeretem:)
01_sz--.jpg
Egedi Adél,  a "delka bag" alapítója és egyben tervezője, 2015-ben indította útjára márkáját. A táskák stílusvilága és szabása egyszerű, a kényelmes mindennapi viseletet helyezi előtérbe. Formaviláguk geometrikus, letisztult, minőségük időtálló, különleges bútortextilből, textilbőrből illetve - igény szerint, - bőrből készülnek.
34.jpg
Adél kiemelt hangsúlyt fektetett a kényelemfaktorra, ami például a tornazsákon figyelhető meg a legjobban a csúsztatható vállpánttal, annak érdekében, hogy a madzag ne dörzsölje hordás közben a vállakat. A táskák minden alkotó eleme magyar gyártású, kizárólag kézi megmunkálással előállított termékekből készül.
12821397_747751698693884_3893657068111552648_n.jpg
picmonkey_collage1_19.jpg
picmonkey_collage_69.jpg
6_3.jpg

Az egész évben elérhető alapfazonok 12  különböző anyagmintából választhatóak. Ezek az alapdarabok szerepelnek az idei tavaszi/nyári kollekcióban is, a szezonra jellemző új színes anyagokkal kombinálva.  

u_1.jpg

Az egyik darabra külön felhívnám a figyelmet:) Adél a stylistoknak szeretett volna kedvezni az alábbi fazonnal, tudva, hogy ők rengeteg holmit cipelnek magukkal egy nap...az ihletet ehhez természetesen az egyik stylist barátnője adta!

sty.jpg

 

Ebben az évben Adélnak még nagyon sok terve van. " A idei év legnagyobb projektjei a videók és a webes felület elkészítése.  A webshopunk hamarosan megtekinthető, ami elég nagy lépés lesz a márka életében. Terveim között szerepel, hogy a táskákhoz kiegészítőket, illetve anyagban hozzá illő ruhakollekciót valósítsak meg,amit kifutón szeretnék felvonultatni. A delka márkát szeretném még több üzletben megjelentetni, akár Magyarországon, akár külföldön, és ha ez sikerül,  egy saját showroomot nyitni. " Sok sikert kívánok a megvalósításokhoz:)

31.jpg

33.jpg

Delka bag

designer: Adél Egedi
photo: Márk Szalay
hair: Pál Kiss , Close
make up: Eszter Galambos
stylist : Zsófi Novák
model: Zsófi Novák, Andre Weber

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása