PandArte

Mesés gyerekszoba

2016. augusztus 25. - PandArte

Izgalmas feladat előtt állok, igazából most lesz lehetőségem Árminnak berendeznem egy saját gyerekszobát:) Már vadul bújom a legújabb trendeket, színeket, formákat és a praktikus ötleteket! A nagy keresgélés közben nem tudtam elmenni a Mamas & Papas legújabb babaszoba kollekciója mellett, ami elbűvölő és nagyon kis designos is egyben! 

picmonkey_collage_82.jpg

A HOME babaszoba kollekció minden egyes darabja imádnivaló! A minimál, skandináv stílusával abszolút követi a legújabb enteriőr trendeket, mind szín, mind forma világában. Egyes darabjait úgy találták ki, hogy könnyen beilleszkedjen minden gyermek szobájába. Pasztell színvilágának és játékos kiegészítőinek köszönhetően a kislányos és kisfiús szobákat is könnyen egyedivé varázsolhatjuk vele:)

Nekem azért is tetszik nagyon, mert kisbabáknak és nagyobb gyerekeknek is nagyon jól be lehet rendezni vele a szobáját, nézzétek csak!

chevron_diagonal_roomset_landscape_ls.jpg

featured-3.jpg

orchard_3_piece_bed_ls.jpg

toddlerbed_chevronspot_aquasprinkle_ls.jpg

Kedvenceim a figurás párnák és a pihe-puha takarók:) Tényleg elég akár csak egy-egy kis darabot választani a kollekcióból, amivel feldobhatjuk a már meglévő szobát! Szerintem ennek nem csak a gyerek, de mi anyukák is nagyon örülünk:)

Titkos információ, hogy a párnák közül a jövő héten megnyerhetitek nálam a kedvenceteket!!! Részletek majd a Facebook oldalamon, hétfőn!

home_cushions_ls.jpg

home_knitted_blankets_ls2.jpg

Egyébként ez az eddigi legtöbb terméket felvonultató babaszoba kollekció, így igazi élmény berendezni a csöppségek birodalmát! Itt találjátok a teljes kínálatot, érdemes végigböngészni. 

home_toddler_bed_plain_dye_ls.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása