PandArte

Szitanyomás workshop!

2016. szeptember 18. - PandArte

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan tudtok szuper grafikákat papírra és textilre varázsolni a szitanyomás technikájával, akkor tetszeni fog nektek ez a workshop, amit Bimbadesign műhelyében tartunk!

picmonkey_collage_87.jpg

Barcsi Dia textiltervező iparművész teljesen egyedi, karakteres, mégis letisztult stílusú termékeket készít gyerekeknek és szerintem a felnőtteknek is:) Az ő műhelye tökéletes helyszín arra, hogy kipróbáljátok a szitanyomást, tele van mindenféle izgalmas dologgal! Arról pedig nem is beszélve, hogy rengeteg tapasztalata van már ezzel a technikával kapcsolatban, amit most szívesen megoszt Veletek is!

picmonkey_collage2_15.jpg

Dia " bibmadesignos " grafikái nagyon szerethetőek, ráadásul minden korosztálynak jól állnak, így ezen a workshopon nem csak gyermekednek, de magadnak is készíthetsz cuki dolgokat! Hogy miket?

A WORKSHOP TEMATIKÁJA

 

A workshopon egy nagy, tároló papírzsákra, és egy hátizsákra szitázhatod majd a grafikádat! Hogy milyen színű festékkel szeretnél szitázni, milyen színű hátizsákra és milyen mintát, azt természetesen Te választhatod majd ki. A program kb. két és fél órás, és így néz ki:

1.óra

- A szitázás, szitázáshoz használt eszközök, kellékek bemutatása
- Próbanyomatok készítése
(bátrabbak rosszabb pólót, régi/megunt ruhadarabot is hozhatnak, amit nem sajnálnak)

 2.óra

- Az előre kiválasztott színű hátizsák szitázása
- Hőrögzítés
- Hátizsák zsinór befűzése

Utolsó 1/2 óra

- Papírzsák szitázása
a papírzsák színe fehér, mérete 80x45x13cm, többrétegű, tartós darab, rengeteg dolog belefér )

image32.JPG

Ami fontos!

 

Ha jelentkezel, mindenképp írd meg nekem a pandarteblog@gmail.com címre:

- Melyik mintát választod a felsoroltak közül külön a hátizsákra és külön a papírzsákra: geometrikus róka, bagoly totem, róka totem, puli, tollak, nyuszi duó, mézi-angyalka duó, nagy bagoly, lajhárok ( katt a képekre, hogy lásd őket, de Bibmadesign Facebook oldalán is megtalálod őket )

- Milyen színű hátizsákot szeretnél? Fekete, citrom, türkiz, szürke! A hátizsák zsinórja is választható lesz majd, de azt ráér eldönteni a helyszínen ( piros/fekete/fehér/sárga/kék )

picmonkey_collage7_1.jpg

- Melyik időpontban tudsz jönni

Időpont: 2016.10.01. szombat, 10:00 - 12:30, betelt! 13:00 - 15:30, 16:00 - 18:30 ( csoportonként maximum 8 fő)
Helyszín: Bimbadesign műhelye, Budapest, Üllői út 66/c, de a Leonardo da Vinci utca felől van a bejárat
Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Várunk szeretettel:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása