PandArte

Szuper volt a design égősor workshop!

2016. október 25. - PandArte

Ismét egy csodálatos alkotót és alkotóműhelyét ismerhették meg a PandArte workshop résztvevői október 23-án! Franta Ági segítségével szebbnél szebb égősorokat készítettek a jelentkezők az YLKA Design Stúdióban, akik közül páran már el is küldték nekem, hogy a lakásukban hova akasztották fel új szerzeményüket:)

img_5504.JPG

" Nem tudom, hányan köszönik meg, de én hálás vagyok az ilyen emberekért, mint te, akik lehetőséget teremtenek a kreatív alkotásra profi eszközökkel és mentorokkal, bepillantást engedve egy-egy műhely/szakma/tehetség életébe; szóval csak így tovább!! " - írta nekem Zsófi nemrég, aki már részt vett egy korábbi workshopomon! Azért másoltam ide be a levelét, mert szépen összefoglalja, hogy miért is szeretek ilyen szuper kreatív foglalkozásokat szervezni...és hát a Franta Ágis égősor workshop is ilyen volt:) 

img_5490.JPG

img_5485.JPG

img_20161023_161016.jpg

img_5505.JPG

img_5489.JPG

Mindenki szuperül érezte magát, és ezúttal nem született két ugyanolyan hangulatú égősor, ami annak is köszönhető, hogy a lányok rengeteg színből választhatták ki kedvenceiket:) Ha most lemaradtatok, és szeretnétek jönni legközelebb, Karácsony előtt, december elején, még lesz rá lehetőségetek, hiszen még egy ilyen workshopot szervezek idén! Akkor már kifejezetten ünnepi színek közül is választhattok majd!

picmonkey_collage_95.jpg

20161023_130416_1.jpg

20161023_130830.jpg

Ezeket a képeket pedig köszönöm azoknak a résztvevőknek, akik elküldték nekem, hogy a lakásukban hova kerültek fel a Franta Ági égősorok:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása