PandArte

Varázslatos Karácsony a gyerekeknek

2016. december 09. - PandArte

Szülőnek lenni Karácsonykor kiemelten jó, mert ilyenkor szemtelenül cuki meglepetéseket szabad vásárolni a legkisebb családtagoknak:) A Mamas & Papas ünnepi játékait, ruháit és dekorjait idén sem tudtam szó nélkül hagyni, és már meg is találtam Ármin kedvenc darabját is!

christmas_banner_2.jpg

Az angol babamárka termékkínálata és üzletei mindig lenyűgözőek és sokszínűek, de Karácsonykor még jobban bevetik a cukiság faktorokat:) Az idei ünnepet mesés díszekkel, hógömbökkel, játékokkal, téli plüss figurákkal, karácsonyi zsákokkal és csizmákkal varázsolják az otthonokba.

baby_first_christmas_styled_still.jpg

m_p_aw16_day02_s02_0037.jpg

m_p_aw16_day02_s02_0127.jpg

Legyen szó a babák első karácsonyáról, egy cuki vagy éppen stílusos pulóverről, finom meleg pizsamákról, vagy egy apró különleges ajándékról, itt mindent meg lehet találni. Természetesen különleges gyerekruhákkal is készültek erre az időszakra, amik között megtalálhatóak a vidámabb és a klasszikus stílusos viseletek egyaránt!

gifts_for_boys_styled_still.jpg

gifts_for_girls_styled_still.jpg

m_p_aw16_day02_s11_0159.jpg

m_p_aw16_day02_s13_0394.jpg

Árminnak én ezt a norvég mintás kezes-lábast választottam, amiben annyira édes! Nagyon jó, mert vastag, puha és meleg, azon kívül, hogy imádnivaló benne <3 Tavaly pedig már beszereztem egy óriás Mikulás csizmát, ami már kint is van a nappaliban a Karácsonyi dekoráció részeként:) A teljes kollekciót egyébként itt találjátok! Ha pedig követitek a Facebook oldalukat, most minden nap extra kedvezményeket találtok az adventi naptárukban! 

m_p_aw16_day02_s07_0198.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása