Még tavaly év vége felé egy szuper csajos reggelin vetttem részt, ahol nagyon jókat beszélgettünk, miközben szuper egészségesen jól is laktunk:) Annyira feltöltött mindenkit ez a pár óra, hogy ezt szerintem receptre kellene felírni! Na, de bemutatom a résztvevőket és természetesen a recepteket is.
A szuper vendéglátónk Szabó Jucus volt, az 5 Hozzávaló blog írója. Az egész teljesen spontán alakult... Jucus szokás szerint kitett az instagram oldalára egy nagyon guszta reggelis képet a mangós zabkásájáról, amihez én odakommenteltem, hogy milyen jó lenne, ha valaki nekem is készítene ilyet reggelente! Erre ő kitalálta, hogy szervez nekünk egy kis találkozót, ahol kapunk tőle reggelit:)
Egy igazi csajoskodós, ráérős reggeli volt, ahol Kamocsay-Beh Mariann - Bazsalikomos Kert, Szauer Judit - Gasztro PR, Vass Nóra - Appleheart Photography és jómagam voltunk a vendégek. Miért pont mi? Mert Jucus azt mondja, hogy inspiráljuk őt azzal, amit mit csinálunk:) Szuper volt a hangulat, és hát nagyon jól esett ez a kis kényeztetés!!! Szeretnénk belőle amennyire lehet, rendszert is csinálni:)
A menü természetesen Jucus 5 hozzávalós finomságaiból állt: Zöldséges-sajtos rózsák, Tápióka puding mangóval és karamellizált dióval, és mindenki elkészítette a saját, egyedi díszítésű zabkásáját. Végül, hogy senki se távozzon üres kézzel, egy csomag 5 hozzávalós Mandulavajas keksz-et és egy gyönyörű téli virágdobozt kaptunk előkarácsonyi ajándékba:)
Köszönet
a képekért Vass Nórának - Appleheart Photography,
a csodálatos virágokért a DiFiori Virágszalonnak.
Kommentek