PandArte

Szuper mamik:)

2017. március 21. - PandArte

Úgy gondoljuk, minden anyuka szuper erővel rendelkezik, akik nap, mint nap számos területen állnak egyszerre helyt. Mi a Pocket Trailerrel ezt a helytállást a napi motor és futóbringa cipelés területén szeretnénk megkönnyíteni:) Velünk anyának pontosan kettővel több szabad keze marad! - meséli Séllei Lilla ötletgazda a 2017-es kampányuk üzenetét.

2017kampany_2_960_1.png

Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még megspékeled egy bevásárlószatyorral? Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a motoron nincs fogás, állandóan kicsúszik…

" Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer, egy színes, díszes, pofon egyszerűen a kismotorra csatolható vállpánt, amivel gyerekjáték a moci cipelése. Ráadásképpen pedig még a babakocsira is felakaszthatjátok az éppen megunt járművet, ha már máshova egyébként nem férne. Termékeink egyediek, kis szériásak. Minden hordozóhoz vagány zsák is tartozik, hogy praktikus legyen a tárolásuk. "

dsc_9853.JPG

dsc_9819.JPG

Érezzétek magatokat Super Momnak még akkor is, amikor csak egy kis rúzst, vagy még azt sem volt időtök feldobni! Legyetek minden nap büszkék, hiszen lazán, könnyedén vettétek az aznapi gyerekneveléses kihívásokat, de akkor is, amikor szimplán csak túléltétek azokat. Higgyétek el, más anyáknak sem megy mindig, minden flottul! A képeken egyszerre több gyerek is suhan ide-oda, anyánál pedig mindig több cucc van a kelleténél, de a mamiserpaságot megkönnyíti a Pocket Trailer, így még a legnagyobb káoszban is könnyű mosolyogni:)

2017kampany_5_960.png

2017kampany_7_960.png

Stáb:

fotó: Zsofia Hamori Photography smink: Jenovac Lilianna stylist: Kata Sugár és még: Mojzes Nóra modellek: Orsi, Lilla és Sári, Bora, Bálint A ruhákért köszönet a NON+ márkának, a cipőkért a Vagabondnak, a táskák pedig a Lilla Sellei Bags webshopjából érkeztek.
A képeken látható babahordozókat keressétek a Mybabyhug és Liliputi kínálatában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása