PandArte

Ilyen egy igazi superfood ételbár!

2017. április 02. - PandArte

Igazi superfood hely nyílt a belvárosban, amit öten, #csajszombatos csajok le is teszteltünk:) Az Oh My Green ételbár zöldség, gyümölcs- és gabonaalapú egészséges ételeket és italokat kínál, mindezt pedig olyan stílusosan és ízlésesen, hogy legszívesebben minden nap betérnél pár falatra!

_mg_1711_1.jpg

Annyira jó sikerült az első #csajszombat eseményünk ( aminek a beszámolója hamarosan felkerül a blogra ), hogy szerettünk volna minél hamarabb ismét összeülni, megbeszélni a nyári kiadás időpontját és programjait! Ahogy eddig is, ezt mindig egy új hely megismeréséhez kötöttük, ezúttal az Oh My Green -re esett a választásunk, aminek a catering szolgáltatást én nemrég ismertem meg egy Dove sajtótájékoztatón, ahol egyből nagyon szimpatikus volt nekem a koncepció.

_mg_1779.jpg

_mg_1668-edit-edit-2.jpg

Csupa finom superfood falat azoknak, akik szeretnének egészségesen étkezni, de nem szeretnétek lemondani a finom és izgalmas ízekről. Persze azoknak is tökéletes választás, akiknek valamilyen ételérzékenységük van, vagy soha nem tagadnák meg maguktól a húsokat. Teljesértékű szuperélelmiszerekből készült ételeket találtok a kínálatban, adalékanyagok és mesterséges ízfokozók nélkül, amiket helyben tudtok elfogyasztani, de magatokkal is tudtok vinni, ha épp rohantok.

_mg_1716.jpg

_mg_1715.jpg

_mg_1674.jpg

Mi is az a superfood?

Olyan növényi alapú élelmiszerek, amik nem génkezeltek, nem hőkezeltek, nem finomította, hanem a legtisztább környezetében, szennyeződésektől és vegyszerektől mentesen nevelkedett, tápanyagdús növényekből készülnek, melyeket valódi napfény érlelt és eső táplált. Ezeket a növényeket nevezték el superfoodoknak, mivel rengeteg tápanyag, vitamin és esszenciális zsírsav található meg bennük.

Miért szükséges az emberi szervezet számára a superfood?

Kutatások bizonyítják azt a tényt, hogy az elmúlt évtizedekben drasztikusan csökkent a növények tápanyagtartalma, és egyre növekszik a növényvédő vegyszerek koncentrációja. Mindez alátámasztja a superfoodok létjogosultságát a jelen táplálkozásunkban, mivel olyan növényekről van szó, melyek esszenciálisan tartalmaznak minden tápanyagot és ásványi anyagot, amire az emberi szervezetnek elengedhetetlenül szüksége van az egészséges működéshez.

Forrás: blog.planetbio.hu

_mg_1713.jpg

_mg_1717_1.jpg

_mg_1659.jpg

_mg_1680.jpg

Kóstolgatás közben elég nehéz volt arra koncentrálni, amiért összejöttünk, de azért sikerült megbeszélnünk a #csajszombat következő, nyári időpontját, ami június 3-a lesz, ezt már beírhatjátok a naptárba:) Közben létrehoztuk Facebook oldalunkat is, ahol mostantól minden fontos infót megtaláltok majd az eseményekről, és ahol nemsokára elkezdjük bemutatni nektek a csajos programokat, amikkel várunk Titeket nyár elején:) 

Köszönjük a vendéglátást Oh My Green:
Bazsalikomos kert, Appleheart Photography, 5 Hozzávaló blog, 
Szauer Judit Gasztro PR, és PandArte blog

Fotók: Appleheart Photography

_mg_1744-edit-edit.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása