PandArte

Ötvös workshop élmények!

2017. május 02. - PandArte

Igazán jól sikerült a sokadik ötvös workshopunk a hétvégén! Nagyon örülök, hogy ennyire szeretitek ezt az eseményt, mondjuk teljesen megértem, hiszen itt mindenki elkészítheti a saját ezüstékszerét :) Elég melós egy ilyen három órás workshop, de a végén olyan büszke mindenki! Hogy egy kicsit felfrissítsem a csapatot, ezúttal vittem az esti órákra egy kis kávét, nem is akár milyet, a NESCAFÉ legújabb, Azera Espressoját és Americanoját!

u_2.jpg

A lányok nagyon örültek a kóstolónak, hiszen ott voltak fél öttől, egészen este nyolcig ( ez volt a 3. turnus aznap ), rájuk fért egy kis energia:) Azért választottam az instant kávé megoldást, mert a Kredenc Műteremben, ahol az ötvös workshopot ezúttal is tartottuk, így kényelmesen elfértünk a sok szerszám és alapanyag mellett, csak egy vízforraló kellett és már ihattuk is!

img_9196_1.JPG

img_9198_1.JPG

img_9201.JPG

Mindenkinek nagyon ízlettek a kávék, meg is jegyezték, hogy mennyire más ízűek, mint az eddig megszokott instant kávék! Valakinek az Espresso, valakinek az Americano jött be jobban. Az Azera Espresso 100% robusta kávéból készülő, intenzív ízvilágú azonnal oldódó kávé, ami finomra őrölt, pörkölt kávészemekkel gazdagítva, bársonyos cremával a tetején valódi barista stílusú kávéélményt varázsolt a poharakba. Az Americano pedig 90% arabica és 10% robusta kávét tartalmaz. 

Én meglepődtem, hogy mennyire a frissen főtt kávé élményét adják vissza ezek a kávék! Kiderült, hogy a gyártás során nagyon finomra őrölt, pörkölt, mikro szemcsés kávét adnak a termékekhez, így finom, friss ízvilágot kapunk:)

img_9202.JPG

img_9200_1.JPG

img_9206_1.JPG

Ha szeretnétek kipróbálni, a  termékek elérhetők országszerte a Tesco hipermarketekben, a Spar és Interspar üzleteiben, valamint a CBA Prímákban. Ha pedig szeretnétek egy kis bepillantást nyerni egy ilyen eseményre, van videó és képek is!

A következő ötvös workshopokra pedig érdemes időben jelentkezni, mert hamar be szokott telni:) Június 10. szombat és június 24. szombat, írjatok mailt a pandarteblog@gmail.com címre!

 

ÉLŐ FACEBOOK BEJELENTKEZÉS A WORKSHOPRÓL
( katt a szövegre )

KÉPGALÉRIA AZ ELKÉSZÜLT MUNKÁKRÓL

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása