PandArte

Egészséges frissítők percek alatt!

2017. május 18. - PandArte

Ahogy közeledik a nyár, egyre jobban esik minden olyan üdítő, ami nem cukros, vagyis tényleg oltja a szomjat és felfrissít! Itt van pár egyszerű tipp, " recept ", amivel könnyen elkészíthetitek a saját kedvenc ízes vizeteket:)

fullsizerender_10.jpg

1. Eper, bazsalikom levél, kígyóuborka

2. Narancs, rozmaring, gyömbér

3. Menta, áfonya, lime

picmonkey_collage_128.jpg

Érdemes kikísérletezni, hogy miből teszünk bele többet, a fűszernövényekből, vagy gyümölcsökből, ez abszolút ízlés kérdése! Egyszerűen csak töltsünk meg egy kulacsot vízzel, szerintem érdemes üveget választani, hogy egy idő után a műanyagnak ne legyen " mellékíze ", tegyük bele a kedvenceinket és hagyjuk állni benne, minimum fél órát! 

img_9297.JPG

Még jobb, ha az egészet hűtőbe tesszük, és mielőtt elindulunk, nem felejtjük el kivenni:) Én nagyon szeretem a My Equa kulacsokat, mert elég nagyok, jó a fogásuk és nem folyik ki belőle amit beletöltöttünk, jól záródik! Nem mellesleg pedig szépek, ami egy nőnek bizony fontos:)

img_9292_1.JPG

A jövő héten nyerhettek is nálam egy üvegkulacsot, azt amelyiket kiválasztjátok,

figyeljétek a Facebook oldalamat!

img_9291_2.JPG

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása