PandArte

Mennyire cuki - Kutyasátor a kedvenceknek!

2017. június 12. - PandArte
Nemrég mutattam be kedvenc indián sátrunkat Árminnal, akkor még nem gondoltam, hogy a legújabb menőség, ha a házi állatunknak is van egy ilyen kedvenc kuckója:) Lehet csíkos, pöttyös, kaktuszos...nagyon cukik!
picmonkey_collage_3.png
Szilvi imádja a kutyákat, régebben is foglalkozott kutyás projektekkel, sok önkéntes programon vett részt, mint például menhelyi kutya sétáltatás, ideiglenes befogadás, pótgazdi nyaralás idejére...stb. Sok kutyás designt követ nyomon itthon és külföldön is és ezek között talált rá a kutyasátorra, amit itthon nem lehetett kapni! Innen jött az ötlet, hogy szívesen foglalkozna Ő ezzel, mert szerinte sok más kisállat rajongónak tetszeni fog. Szerintem is! Ha lenne kutyám, imádnám ha ilyenben aludna és vackolná be magát, persze, csak miután már szobatiszta:)
18620454_1909714095965480_913588126205994092_n.jpg

Itthon elvileg Bütyök az első boldog kutyasátor tulajdonos, aki Szilvi befogadott kutyusa! Itthon egyenlőre néhány mintadarab van a sátrakból, épp gyártót, varrónőt keres az ötletgazda.

" Most fekete-fehér pöttyös és csíkos minta elérhető, egyenlőre egy méret van, amely a honlapon látható, ez közepes méretű kutyusnak tökéletes. Ha megtalálom a megfelelő gyártót a későbbiekben egyedi sátrakon is gondolkodom. " - meséli lelkesen Szilvi. 

Nagy előnyük a sátraknak, hogy könnyen össze lehet szerelni és szét is lehet szedni őket, mosógépben simán moshatóak. Összesen 3 részből állnak: 4 farúd, pamutvászon sátor, alján szivacs ugyanazzal a pamutvászon huzattal. Szuper kis fészek a kutyusoknak, a gazdiknak pedig a lakás design eleme lehet:)

picmonkey_collageok_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása