PandArte

Fesd át kedvenc tárgyadat és nyerj félmillió forintot!!!

2017. június 14. - PandArte

Igazán szuper és kreatív pályázatra hívnám fel a figyelmeteket, amibe akár most azonnal bele is vághattok:) Nem kell hozzá sok minden, csak egy olyan tárgy, kisebb vagy nagyobb bútor, amit felújítanátok, átalakítanátok, új színekkel és funkciókkal dobnátok fel!

picmonkey_collage_137.jpg

A pályázat neve Arany Ecset, amire olyan tárgyakról, bútorokról készült képeket várnak a szervezők április 17. és július 18. között, melyeket a beküldők Trilak termékek segítségével újítottak fel vagy alakítottak át úgy, hogy a munkafolyamat fontos része volt a festés is. Az a legszuperebb, ha új funkciót is kap a kiválasztott tárgyatok!

Tényleg nem bonyolult, simán össze lehet hozni, jó kis nyári program lehet erkélyen, kertben Anyukával, vagy barátnőkkel közösen:) Ha elkészült a munkátok, ide kell kattintanotok, hogy nevezni tudjatok! Fontos, hogy készítenetek kell egy " előtte " és " utána " képet is, amiket fel kell tölteni az oldalra. Találtam pár inspirációs képet a Pinteresten, nekem ezek nagyon tetszenek!

KATT a galériára!

A verseny végén öttagú szakmai zsűri ítéli oda az 500.000 forint fődíjat, én is köztük vagyok, csak úgy, mint Horváth József, a PPG Trilak Festőakadémia vezetője, dr.Németh Gábor, a 2006-os Év Lakberendezője, Csorba Anita DIY blogger és vlogger, valamint Sikos Péter reklámkommunikációs szakember.

A szervező a közönség véleményére is kíváncsi, ezért a PPG Trilak, a Színmester Facebook-oldalon keresztül bárki leadhatja voksát a számára legmeggyőzőbb átalakulásra A legtöbb szavazatot kapó pályamű beküldője 100.000 forintos közönségdíjjal gazdagodik. Én már meg is néztem az eddigi pályázókat, itt láthatjátok a munkáikat!

Hajrá, vágjatok bele!!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása