PandArte

It's summer time!

2017. július 09. - PandArte

Itt a nyár, öltözzünk játékosan! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ilyenkor sokkal bátrabban viselek különlegesebb fazonokat, színeket és mintákat. Itt van két új kedvencem:)

picmonkey_collage_145.jpg

Az egyik klasszikus fazon, a másik extra, viszont mindkettőnek igazazán vibráló színei és vidám csíkjai vannak! Ismét a NON+ márka újdonságaiba bújtam, nem tehetek róla, Saci ( Kiss Sarola tervező ) minden szezonban bedob valami olyat, aminek nem tudok ellenállni:) Ezek a nyári kollekció darabjai.

Bő afrikai nadrág és ruha - 2in1

11_copy.jpg

06_copy.jpg

13_copy.jpg

32_copy.jpg

Ha bújtatok már kényelmes nadrágba, hát ez az! Az anyaga nagyon puha és kellőképpen elasztikus. Egy piros, kék vagy fehér trikóval tökéletes kombináció. A legjobb pedig, hogy ha a magas derékrészt a mellkasra felcsúsztatod, akkor overálnak is nagyon jól néz ki! Szóval egy ruhával két vagány outfitet is kipipáltunk:) 

Ujjatlan térdig érő ruha

7_6.jpg

42_copy.jpg

Ez egy sokkal klasszikusabb fazon, olyan, ami nem hiányozhat egy nő ruhatárából! Egy ilyen ruha bármikor megmenthet minket a " Mit vegyek fel ma " kérdéstől. Ez is nagyon kényelmes vislelet, én például egy rohangálós napomon vettem fel először és nem kellett feszengenem benne egy percig sem. Megállja a helyét tehát a munkásabb hétköznapokon, és az elegánsabb eseményeken is. 

Remélem tetszettek a választásaim, lesz még két újdonság,
amiket hamarosan láthattok itt a blogomon!

44_copy.jpg

Fotók: Englert Orsi Photography

Ruhák: NON+
Strandpapucs: Office Shoes
Magastalpú szandál: Stradivarius, régebbi darab

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása