PandArte

Igazi élmények gyereknek és szülőnek!

2017. július 27. - PandArte

Ármin betöltötte a komoly másfél évet, így egyre jobban érdekel engem is, hol van olyan játszótér, kalandpark, élménypark vagy éppen egy gyerekbarát kávézó, ahol szuperül érezheti magát! Most összegyűjtöttem nektek, szülő társaimnak azokat az ötleteket, amik nekünk nagyon tetszettek, vagy ahová mindenképp szeretnénk elmenni a közeljövőben:)
picmonkey_collage_146.jpg

Az ilyen helyek ugye kincset érnek, hiszen egyrészt a gyerek felfedez sok új dolgot, amik ráadásul még fejlesztik is, mi pedig egy kicsit ( talán ) szusszanhatunk...vagy velük együtt mókázhatunk, attól függ épp mire vágyunk.) Szóval, itt az én listám, amire az ország különböző pontjáról szemezgettem!

Tarzan Park - Budapest

Na itt még nem voltunk, de már kíváncsian várom! A képek alapján nagyon tetszik, utánaolvasva pedig, elég komolyan kitalálták a különböző " szórakoztatóan fejlesztő " játékokat. 

" Biztonságos, érdekes és szórakoztató. Ezek a kulcsszavak jellemzik talán a leginkább a 2013-ban Újpest Önkormányzatának beruházásában elkészült, közel 2 hektáron elterülő szabadtéri játszóparkot. A gyerekek önfeledten játszhatnak 13 játékszigeten, amely segítségével játszva fejlődhetnek. Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek a gyermekek életkorához maximálisan alkalmazkodnak. "

tarzanpark.hu

Kiserdő játszótér - Balatonfüred

Itt voltunk! Amikor rosszabbra fordult az idő a nyaralásunk alatt, nagyon megörültem ennek a helynek:) Szuper helyen van a Tagore sétány feletti erdőben, és több olyan játék is van, ami kifejezetten kisebb gyerekeknek készült!

" Az egykori Angolkertben található a Helka és Kelén balatoni legendára épülő tematikus mesejátszótér. A város tüdejének is nevezett Kiserdőben az idősebbek regenerációs kertje, az erdei tornapálya, a madár megfigyelő helyek szomszédságában áll a hangulatos játszótér. A hagyományos elemek, a hinta, a csúszda vagy éppen a mászóka mellett több egyedi játék is várja a gyerekeket. "

kiserdő játszótér

Zobori Élménypark - Kis Balaton

Ez az élmény még várat magára, de remélen nem sokáig! Nagyon szimptikus a helyben, hogy kinti és benti kalandokkal is várják a családokat, így a rosszabb idő sem lehet akadály:) Persze azért kint izgibb dolgok vannak, elképesztően változatos formában! Érdemes végignézni a rengeteg lehetőséget.

zobori.hu

 Videó a parkról 

Vuk Játszótér - Budapest

Gyakorlott Anyukáknak már biztosan ismerős a Vuk játszótér, de mi még csak most értünk meg rá:) Ez pont az a hely volt, amire azt mondtam, hogy ide mindenképpen szeretnénk visszajönni! Ármin kedvence az a hinta volt, amire ketten is rá lehet ülni ( nem mérleghinta ), na arról nem tudtuk leszedni:) A másik pedig a homokozó közepén található kisebb csúszda, ami megint csak azért volt szuper, mert 1,5 évesen egyedül tudott felmászni rá és lecsúszni, ilyennel eddig még nem találkoztam, olyan biztonságos volt neki. 

Vuk játszótér 

Tündérsziget - Tihany 

 

Ez a hely kicsit kilóg a sorból, mert tulajdonképpen ez egy kávézó, reggeliző, de közben van egy kisebb játszótér az udvarában! Úgyhogy ha Tihanyban jártok, és leülnétek egy kicsit nyugodtan kávézni a gyerekekkel ( ami ugye szinte lehetetlen:))), itt tehettek rá egy próbát, szerintem menni fog! Nagyon jó a hangualata!

tündérsziget

Sobri Jóska Élménypark - Bakony

Erre az élményre vagyok a legkívácsibb! Itt még hajóval is lehet repülni:) Mondjuk lehet, hogy erre Árminnal még várnunk kell pér évet, de addig is szülőként tesztelhetem! Csupa jó véleményt olvastam róla, azt írták, elképesztően sokoldalú élménypark...érzésem szerint egy nap nagyon kevés a valódi felfedezésére, de szerencsére szállást is lehet a közelben foglalni. 

bakonyikalandpark.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása