PandArte

Ötvös workshopok ősszel!

2017. augusztus 28. - PandArte

Már nagyon sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz újra ötvös workshop! Jó hírem van az egyedi ékszerek szerelmeseinek, mert egyből két időpontra is regisztrálhattok, így biztosan lesz olyan, amire el tudtok jönni:) 
ok_5.jpg

 TÖBBFÉLE TECHNIKA KÖZÜL VÁLASZTHATTOK 

 

A workshopon most is többféle technika közül választhattok, például kiindulhattok drótszerű anyagból, ami új izgalmakat tartogat. Ebben az esetben megválaszthatjátok, hogy négyzetes vagy kerek, igazán vékony, vagy kissé merevebb drótot használtok, amiből akár egy keskeny karkötő is készülhet. Jó barátságba kerültök majd a fogókkal, de akár a következő két technikával is ötvözhetitek élszereteket.  
drot_2.jpg
A kalapálással, domborítással kialakított felületeknek az a legnagyobb szépsége, hogy lazán, kissé organikusan adják vissza a kézzel készített ékszer hangulatát, mégis megvan a lehetőségünk a precíz formák kialakítására. Gödrök és púpok, pikkelyszerű vagy rovátkolt minták, lencse formák vagy akár betűkből kirakott idézetek, mind kalapáccsal készülnek. 
dombor_2.jpg
A romantikus, leheletfinom virágszirom, csipke vagy falevél mintákhoz a hengerlést használjuk, ahol a felületbe préselt textúra egyszerre nagyon természetközeli és picit esetleges is, ez adja a különlegességét. A naturális minták mellett találtok minimalistákat is, mindenki a saját stílusára hangolhatja az ékszerét. 
Aki eddig még semmi hasonló dolgot nem csinált, az is jelentkezzen bátran, mert profi ötvösök segítenek majd nektek a workshopon:) Elképesztően szép és egyedi ékszerek szoktak születni!
henger_2.jpg
Jó tipp, hogy inspirálódjatok a workshop előtt a pinteresten, ha ott megtetszik valami, akkor nyomtassátok ki, hozzátok el, de az is lehet, hogy saját rajzod alapján készül el az ékszered:)

JELENTKEZÉS 

 

Időpontok: 

Egy workshop három órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni

SZEPTEMBER 23, MINDEN IDŐPONT BETELT!
OKTÓBER 14, szombat - MINDEN IDŐPONT BETELT!

OKTÓBER 28. - MINDEN IDŐPONT BETELT!

NOVEMBER 18. MINDEN IDŐPONT BETELT! 
DECEMBER 2. MINDEN IDŐPONT BETELT!

Egy turnusban maximum 6 fő tud részt venni.

Részvételi díj: 13.000 Ft réz ékszerek esetén, és 17.000 Ft ezüst ékszerek esetén 
( ez az ár 5 gramm ezüst erejéig érvényes, 
a fennmaradó ezüstöt pedig ki tudjátok pótolni 300Ft/g költséggel ).

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com, ötvös ws jeligével:)

Mindenképp írd meg, hogy:

- melyik időpont jó neked
- hogy milyen anyagból szeretnéd elkészíteni egyedi ékszeredet
- és hogy a három technika közül ( drót, kalapálás, hengerlés ) melyik érdekel

Helyszín: Kredenc Műterem, 11. kerület, Bartók Béla út 21. 

VÁRUNK SOK SZERETETTEL:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása