PandArte

Őszi színkavalkád

2017. október 18. - PandArte

Vannak olyan kedvenc magyar alkotóim, akikről akár többször is írtam, egyrészt azért, mert szeretem a munkáikat és a személyiségüket, másrészt pedig azért meg nagyon termékenyek, mindig meglepnek valami újjal! Sebők Judit, a fércművek ékszertervezője is ilyen, aki idén ősszel a 18. katalógusát készítette el az aktuális szépségeiről!

fercmuvek.jpg

Juditról hat éve írtam először, akkor látogattam meg őt személyesen a nagyon cuki műhelyében, ami a lakásuk alatt található. Azóta sokszor találkoztunk már, több workshopot is szerveztem vele, most pedig ismét aktuális lett, hogy bemutassam őt, hiszen elkészültek az őszi ékszerei!

befunky_collage_7.jpg

Az biztos, hogy a 85 oldalas katalógusából, amit egyébként mindig ő fotóz le és szerkeszt meg, mindenki megtalálja a saját ízléséhet illő darabokat:) Én persze egyből a türkizes színvilágú ékszerekbe szerettem bele!

062_1.jpg

085_1.jpg

Ami most újdonság Juditnál, hogy az első szettet kivéve egyedi darabok láthatók a katalógusban, vagyis egy-egy darab készült a kiegészítőkből, ezért ha megtetszik valamelyik, írjatok minél hamarabb az info@fercmuvek.hu címre azzal kapcsolatban. A teljes katalógust ezen a linken tudjátok átlapozni!

008_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása