PandArte

Adventi naptár a saját fotóiddal!

2017. november 13. - PandArte

Amikor megláttam ezt az ötletet, egyből belezúgtam!!! Az adventi készülődés alapvetően is nagyon családi és szeretetteljes dolog, egy olyan adventi naptárral pedig, amin a kedvenc fotóid vannak még fokozhatjuk az örömöket:) Szuper ötlet pároknak, pasiknak, anyukáknak, nagyiknak és a barátoknak is!

img_3948.JPG

Én egyből kettőt is készítettem, egyet Ricsinek és egyet Anyukámnak, a leglelkesebb Nagyinak <3 Mindkettőjük nagyon örült, nem is hallottak még ilyenről, úgyhogy igazi meglepetés volt a számukra!

Találjátok ki, milyen csokik legyenek belül

Többféle opció közül lehet választani a CEWE oldalán, sok lehetőség vár Rátok, mindenféle tetkintetben. Például kiválaszthatjátok, hogy milyen csokikat rejtsen a 24 ablakocska: Kinder finomságokat, Ferrero csokikat, sima csokigolyókat, vagy inkább saját kis fényképeket a kedvenc pillanataitokkal! Arra is van lehetőség, hogy Ti magatok töltsétek meg kis fakkokat, hiszen a naptár, vagyis doboz oldala könnyen kinyitható, amibe aztán elhelyezhetitek a meglepiket. 

Válasszátok ki, melyik fotók legyenek kívül

Aztán, ha megvan, hogy milyen legyen a belseje, jön a másik nagyon fontos, hogy milyen fotó vagy fotók kerüljenek kívülre, hiszen ez adja meg az egész hangulatát. Na, itt el lehet lenni pár órát, mert az egy dolog, hogy nagy nehezen kiválasztod a sablont a kerettel és a fotók számaival, na meg a fényképeket, utána még sok cuki karácsonyi kis mintával és grafikával lehet díszíteni a naptárat. Ja, és persze felirattal is:)

Én Ricsiére a "Minden napra egy falat szeretet" szöveget írtam, Anyuéra pedig a klasszikus, "Sok szeretettel Maminak" került. Mindezt az oldalon található saját szerekesztő programmal tudjátok elkészíteni, nagyon egyszerűen! Miután megvagytok mindennel és elkészült a számotokra tökéletes adventi naptár, csak megrendelitek és házhoz is viszik.  Minden infot itt találtok!

Ha legörgettek, láthatjátok is a végeredményeket!

adventi1.png

Sablonok 

adventi4.png


Cuki karácsonyi grafikák

adventi6.png
Saját feliratok


A mi adventi naptáraink

img_3951.JPG

img_3949_2.JPG

img_3950.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása