PandArte

Három szuper program december első vasárnapjára!

2017. november 30. - PandArte

Ez a hétvége sem lesz unalmas, a szervezők elkényeztetnek minket jobbnál jobb programokkal Budapesten! Most röviden megmutatom azt a három vásárt, ahová mindenképpen nézzetek el most vasárnap, gyerekekkel, barátnőkkel, vagy a szülőkkel:)
wamp_1.jpg

Mind a három vásárhoz kapcsolódik személyes élményem, nem véletlenül ezket ajánlom:) Az egyik egy jótékonysági, a másik az első karácsonyi WAMP, a harmadik a Kiskertpiac! 

1. Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására  

Családi hangulat, örömteli, meghitt várakozás és jótékony segítség- a Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vásárának jellemzői ezek. Magyarországon eddig még példátlan összefogásról tanúskodik e nem mindennapi esemény, hiszen több mint ötven családokat segítő civil szervezet, továbbá számos cég és magánszemély együttes erővel fogott össze egy nemes célért. Idén a vásár teljes bevétele a Melletted a Helyem Egyesület segítségével a koraszülöttek és családjaik megsegítését szolgálja. A hagyományteremtő rendezvényre a tavalyi nagy sikerre való tekintettel másodszor kerül sor december 3-án, ezúttal a Millenáris „D” épületében.

facebook_1200x628_jogakaland.jpg

A részletes programot itt olvashatjátok el, de az biztos, hogy Jógakalandos jógázással is készülünk, délelőtt 10:30 -tól a Galérián! Ha szeretnétek megismerni az Erdei jógakaland mesekönyvünket, akkor regisztráljatok a hello@jogakaland.hu címen és írjátok meg, hogy hány és milyen korú gyermekkel érkeznétek! Sok Anyuka is lelkesen be szokott szállni a jógázásba, úgyhogy így is készülhettek! A program ingyenes, semmit sem kell hoznotok, csak érkezzetek kényelmes ruhában:)

jogakalandos_jogazas.jpg

2. Karácsonyi WAMP

Utána nem is kell messze mennetek, csak átsétáltok a Millenáris B épületébe és máris ott a WAMP! Itt az esemény, több információval.

Itt a Jógakaland standunkat is megtaláljátok egész nap, reggel 10-től este 6 ig, délután pedig Jógakalandos jógázást is tartunk, ahová szintén a fent leírtak szerint tudtok regisztrálni. Ezekre az időpontokra tudtok jelentkezni: 15:00 - 16:00 és 16:00 - 17:00 ig, ez is ingyenes. A válasz e-mailben pontosan leírjuk hova kell jönnötök, melyik terembe. 

wamp.jpg

A karácsony ugyan nem csak az ajándékozásról szól, de azért mindenki szeretné meglepni szeretteit valami különlegessel, ezzel is kifejezve, hogy odafigyelünk egymásra, hiszen adni jó! De hogy valóban személyre szóló legyen ajándékunk, érdemes minőségi darabok közül válogatni! December első vasárnapján Magyarország kedvenc design vásárában kedvedre válogathatsz hazai tervezők egyedi kínálatából, ahol biztosan megtalálod a legszemélyesebb ajándékot, ami kifejezi valódi érzéseidet!

23844435_10155395194394514_5761774705717955454_n.jpg
A már jól ismert alkotók mellett egyre több fiatal tehetség is megmutatkozik a WAMP design vásárokon, hiszen közvetlen kapcsolatba kerülve a látogatókkal, nem csak ők kapnak hasznos visszajelzéseket termékeikről, de egy tartalmas beszélgetést követően a vásárlók is személyes élményekkel gazdagodva távozhatnak. A legjobb hazai tervezőkkel, színes programokkal, gyerek és felnőtt workshopokkal és különleges gasztronómiai finomságokkal vár kedvenc karácsonyi vásárod!

3. Kiskertpiac

 

A városi kertészek, virág-, gasztronómia, természetes dizájn- és kence rajongók piaca, közösségi tere a Kiskertpiac, decemberben igazán ünnepi hangulatban:) Érdemes követni az eseményt a Facebookon, ahol folyamatosan bemutatják a kiállítókat és a programokat. Anyukám és barátnője ott Grincsfa workshopot tart majd egész nap:)

23434826_1719453408364301_9181697542789222046_n.jpg

grincsfa_workshop_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása