PandArte

Évindító téli csajszombat

2017. december 28. - PandArte

Végre eljött az idő, hogy eláruljuk, milyen izgalmas dolgokkal készülünk Nektek a téli csajszombatra! Ezúttal is gyönyörű helyszínen várunk Titeket, most éppen a Duna-partján, fantasztikus programokkal. Töltődjetek fel velünk január végén, hogy kirobbanó formában indulhasson a 2018-as év!

22308673_232434277286427_6539349849128198976_n.jpg

 5 CSAJ - 5 PROGRAM 

Gasztro styling - Szauer Judit Gasztro Pr 

Judit a téli workshopja alkalmával ismét hasznos tippeket ad majd ahhoz, hogy hogyan tudtok igazán szuper képeket készíteni a social média felületeitekre. Rengetegen kérdezik tőle nap, mint nap, hogy mi a titka a szépséges Instagram oldalának, most pedig alkalmatok nyílik sok-sok kulisszatitkot és érdekességet meghallgatni tőle ebben a témában! A legjobb applikációk, fény és színbeállítások, textúrák, hangulatok, minden az apró részletekben rejlik... Judit ezúttal igazi téli hangulatot varázsol majd Nektek a leendő képeitekhez,és elhoz rengeteg gyönyörű kellélet a BUTLERS jóvoltból: raklapok, mesés porcelánok és kerámiák, textilek, pihe puha takarók, zöld növények, virágok, ágak, bogyók, vázák, gyertyák és egyéb apró dekortárgyak állnak majd rendelkezésetekre, hogy kedvetekre gyakorolhassátok a telefonos fotózást és stylingolást! 

www.szauerjudit.hu
www.facebook.com/gasztropr
www.instagram.com/gasztro_pr 

_mg_0986.jpg

_mg_1340.jpg

Teakészítés - Bazsalikomos kert

Mariann a két kislánya mellett a Bazsalikomos kert tulajdonosa. A családi farmról származó organikus alapanyagokból készít bazsalikomos frissítő - és gyógyteákat, pestokat, lekvárokat és fűszerkeverékeket. A téli csajszombatra rengeteg gyógynövényt hoz magával, amiknek a megismerését egy játékkal kezditek majd. Sok olyan dolog lesz ott, amiről még nem is hallottatok:) A gyógynövényismeret után elkészíthetitek vele a saját gyógytea keverékeiteket a Bazsalikomos kert alapanyagaiból! Mariann hoz teákat kóstolni is, és tanulhattok tőle a teák szakszerű elkészítéséről, a gyógynövények hatásairól, sőt a termesztésükről is! Az elkészült teákat szépséges üvegekben vihetitek haza.

_mg_0324.jpg

_mg_1236.jpg

Ékszerkészítés - PandArte blog 

Bánhidi Dóri már hat éve írja PandArte design blogját, mellette pedig rendszeresen szervez izgalmas kreatív workshopokat, ahol a résztvevők saját maguk is átélhetik, milyen érzés, ha valamit saját maguk készítenek el. A csajszombaton most bemutatja Nektek a Folenta Design & Jewellery ékszermárka tulajdonosát, Fűzi Rékát, hogy együtt elkészíthessetek egy gyönyörű ékszerszettet! Egy nyakláncot és egy karkötőt álmodhattok meg, amit láthattok is itt lent a képen! Nem kell megijedni, tényleg mindenki el tudja majd készíteni a saját kiegészítőit, hiszen Réka profi segítség lesz a folyamatban:) Öt különböző színű fonalból is választhattok: a képen látható natúr, valamunt királykék, piros, szürke és fekete. A jelentkezésnél mindenképp jelezzétek majd, melyiket szeretnétek. 

www.pandarte.blog.hu
www.facebook.com/PandArte
www.instagram.com/pandarteblog

_mg_0561.jpg

img_5020.JPG

Forrócsoki készítés - 5 hozzávaló blog

A csokoládé mindig jó ötlet, főleg egy hideg téli napon. Egy kocka vagy egy bögre finomság és máris szebb és jobb az élet! Jucussal most különleges belga csokoládéból és különböző fűszerekkel készíthetitek el a saját forró csokitokat. Fahéjjal, vaníliával, gyömbérrel, naranccsal de akár borssal tesztelhetitek, majd haza is vihettek belőle két „bögre kész” csomagot, hogy majd a lakás legmelegebb sarkába, egy pléddel bevackolva élvezhessétek ezt a finomságot! Ízelítőnek íme Jucus pár kedvence.

www.5hozzavalo.blog.hu
www.facebook.hu/5hozzavalo
www.instagram.com/5hozzavalo

_mg_0926.jpg

3_delux-forro-csokolade-5-hozzavalo-bol.jpg

Téli hangulatú portréfotózás - AppleHeart Photography

Vass Nóri mint mindig, ez alkalommal is keresni fogja és garantáltan meg is találja majd a legelőnyösebb oldalatokat, amit aztán meg is örökít fényképezőgépével. Számíthattok hangulatképekre is és komponált portrékra is, beltéren és szabadtéren egyaránt. A Duna-part remek helyszínt biztosít egy-egy szuper téli portréhoz. Az F&F jóvoltából pedig a fotózáshoz biztosítunk jó kis sapka-sál-kesztyű szetteket is, amik majd feldobják illetve kiegészítik aznapi ruházatotokat. Ezek után már csak egy gőzölgő forró csokis bögre kell a kezetekbe, melyet Jucussal el is készíthettek majd és készen is van a téli hangulat. A mesés sminkekről ezúttal is kedvenc sminkesünk, Csomor Adri gondoskodik majd. Összesen 5 darab retusált képet kap majd minden résztvevő, melyeket mindenki maga választhat ki a róla készült fotók közül.

_mg_0814.jpg

_mg_1565-edit.jpg

EXTRA MEGLEPETÉSEK

Több szempontból is rendhagyó lesz ez a csajszombat! Először is, egy KÖZÖS BRUNCH-al indítjuk majd a napot, ahol friss gyümölcsös finomságokkal, választható tojásos ételekkel, na és persze az elmaradhatatlan teával és kávéval várunk Titeket! Ezután, az esemény ideje alatt korlátlanul fogyaszthatjátok a többi kávét és teát, ásványvizet, szörpöt, valamint mártogatós zöldségeket, zöldségchipseket, mozzarella falatokat és grissiniket is. Sőt, Maschio Prosecco-val is készülünk Nektek, hogy koccintsunk az Újévre:)

Lesz egy SZUPER WORKSHOPUNK KOLLÁR ANNA SELF-LOVE COACH-al és a Modern Istennők Kézikönyvének írójával. Anna küldetése, hogy olyan csodálatos Nőkből hozza ki a legboldogabb Énjüket és mutassa meg Nekik, hogy milyen végtelenül értékesek – mint amilyen TE is vagy! Naponta több ezer Nőt inspirál írásaival, online programjaival és a könyvén keresztül. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programján pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt, hónapról hónapra.

26145149_10155928189052645_1049726241_o.jpg

26145290_10155928211822645_1752530786_o.png

Anna a jaunári csajszombaton elsődlegesen önmotivációs gyakorlatokat fog megosztani Veletek, és az álmok vizualizálását fogjátok majd használni. Van egy mondás, ami így szól: "minden problémád csak addig tartson, mint az újévi fogadalmaid" :) Ez sajnos tényleg sokszor igaz, és ha nem építünk be motivációt fenntartó technikákat az életünkbe, akkor valóban teljesen el is felejtjük még azt is, hogy egyáltalán megfogadtunk valamit! Vagyis 2018-ban tuti teljesülnek majd az álmaitok, ha eljöttök, mert jó sok gyakorlati tudást kaptok Annátó ahhoz, hogyan is kell megvalósítani a vágyaitokat. 

KÜLÖNLEGES MAGYAR MÉZEK KÓSTOLÁSA. Miután Mariannál elkészítettétek a saját teáitokat, adunk pár különleges mézet is hozzá, amiket persze a helyszínen meg is kóstolhattok majd. Délity Kitti a Délity családi méhészettől hoz mézeket Nektek, amiket Bács-Kiskun megyében termelnek. Megkóstolhatjátok a klasszikus akácméz mellett a hársmézet, mely a téli időszakban megfázásos betegedések enyhítésére kiváló. Lesz repceméz, mely az egyetlen lugosító hatású méz, galagonyaméz a "szívgyógyszer", és gesztenyeméz is! Persze egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedik majd nektek Kitti, hogy haza is tudjatok vinni belőlük:)

24774752_322662401475863_2364808314043720897_n.jpg

JELENTKEZÉS

 

Időpont:

2018. január 27., szombat

10:00 - 16:00 

Helyszín:

Esetleg Bar & Bisztro, Bálna - Fővám tér 11-12.

Facebook oldalunkon minden friss információt megtalálsz az eseményünkkel kapcsolatban!

12512503_829203563891739_3611637474615999640_n.jpg

Részvételi díj: 35.000 Ft

ami tartalmazza:


- az összes programon való részvételt, 
és az ott készült termékeket
- a közös brunchot, és a további korlátlan étel,
valamint italfogyasztást
- ajándékokat

FRISS INFOK!

A téli csajszombat elképesztő gyorsasággal betelt! Jelenleg sajnos már nem tudunk 27-én szombatra jelentkezéseket fogadni! Mivel sokan jeleztétek, hogy nem szeretnétek kimaradni a közös évindításból, ezért 2017. január 28-án, vasárnap megismételjük a programot teljes egészében, nem változtatunk rajta semmit:) Persze ehhez szükséges, hogy legyen 15 jelentkező! Ha számodra jó az időpont, akkor mindenképp töltsd ki a jelentkezést, és a megjegyzés rovatba írd be, hogy a január 28-ai időpont érdekel.


JELENTKEZÉS ITT!

*  E-mail cím:
*  Vezetéknév:
*  Keresztnév:
*  Irányítószám:
*  Város:
*  Utca, házszsám:
*  Telefonszám:
*  Milyen színű fonalból szeretnéd elkészíteni a Folenta Design & Jewelletry nyakláncodat és karkötődet?:



 Megjegyzés:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása