PandArte

Ötvös workshop júniusban is!

2018. január 11. - PandArte
Ez lesz az utolsó ötvös workshop a nyári szünet előtt, aztán ősszel folytatjuk:) Ezen a kreatív foglalkozáson belekóstolhattok az ékszerkészítés mesterségébe, és profi ötvösök segítségével gyönyörű kiegészítőket készíthettek!
otvos_workshop.jpg
Akár jártál már hasonló foglalkozáson, akár ez lenne az első alkalmad, biztosan imádni fogod és meg fogsz lepődni, mikre vagy képes, ezt már a több éves tapasztalatom után simán ki merem jelenteni:) Elképesztően szép és ötletes ékszerek születnek meg a résztevevők kezei között!

A workshopon megismerkedhettek az alapvető technikákkal, fogásokkal, és kipróbálhatjátok a legkülönfélébb szerszámokat is a Kredenc Műteremben. Alapvetően két téma, vagyis technika közül választhattok, mint lemez illetve drót alapú ékszerek, de elképzelhető ezek ügyes kombinációja is, ahogy a példák közt is látjátok. Rácsodálkozhattok, hogy egy drót nem csak kerek, hanem szögletes is lehet, hajszálvékonytól a keményebb, vaskosabb formákig sokminden készülhet.
befunky_collage_15.jpg
drot_kompozicio_2.JPG
otvos_workshop_1.jpg
Drótszálakból készült ékszerek

A lemezek felülete nem csak sima, fényes, hanem pikkelymintás, rovátkolt, csiszolt, selyemfényű, vagy akár csipkemintázatú, falevél mintájú is lehet. Mindegyik téma kapcsán kipróbálhatjátok a hengerlést, kovácsolást, fűrészelést, domborítást, és még sok mást is. 
otvos_workshop_2.jpg
Lemez technikával készült ékszerek
Mindenképpen javaslom, hogy tervekkel, fotógyűjtéssel érkezzetek, hogy a tervezgetés ne vegyen el túl sok időt a workshopból, de akinek szüksége van rá, akár az ötletelésben is segítenek természetesen az ötvösök. A Pinterest mindig jó kis ötleteket ad például:)

JELENTKEZÉS 

 

Időpont:

Egy workshop négy órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni

Június 9. szombat

9:00 - 13:00
14:00 - 18:00

Egy turnusban maximum 8 fő tud részt venni.

Részvételi díj: 15.000 Ft réz ékszerek esetén, és 19.000 Ft ezüst ékszerek esetén 
( ez az ár 5 gramm ezüst erejéig érvényes, 
a fennmaradó ezüstöt pedig ki tudjátok pótolni 300Ft/g költséggel ).

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com, ötvös ws jeligével:)

Mindenképp írd meg, hogy:

- melyik időpont jó neked
- hogy milyen anyagból szeretnéd elkészíteni egyedi ékszeredet
- és hogy a két technika közül ( drót, lemez ) melyik érdekel

Helyszín: Kredenc Műterem, 11. kerület, Bartók Béla út 21. 

VÁRUNK SOK SZERETETTEL:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása