PandArte

Három szuper egyszerű smoothie recept!

2018. január 15. - PandArte

Feltölt, kényeztet, felpörget és energetizál, ez a smooooothie! Mutatok nektek három egyszerű receptet, amik nekem nagyon bejöttek. Lesz zöld, sárga és piros folyékony finomság, tele minden jóval!

img_5413.JPG

1. Zöld smoothie

 

Ehhez a mixhez én egy kisebb uborka darabot, egy fél avokádót, pár mentalevelet, két darab almát és vizet használtam. Ez tényleg zöld ízű, de nagyon egészséges!!! Ha nektek így túl natúr lenne, mézet még tehettek bele, így kicsit édeskésebb lesz:) Egy kis citromlé pedig azért is ajánlatos, hogy ne kezdjen el barnulni túl korán.

img_5414.JPG

img_5415.JPG

2. Mangós smoothie

 

Ez a top top, annyira finom! Monjduk szerencsém is volt, mert elképesztően finom mangót kaptam, az nem árt hozzá. Szóval egy egész mangó, egy banán, fél pohár joghurt, egy kis víz, hogy ne legyen túl sűrű, fél narancs, és egy kis kurkuma, ha ínyencek vagytok! Ez viszonylag sűrűbb smoothie, így akár kis pohárdesszert is lehet belőle! Mi úgy is kipróbáltuk, hogy törökmogyoró és mandula darabkékat kevertünk bele, így finom roppant is, miközben kanalaztuk. Hogy mennyire finom lett, azt az is bizonyítja, hogy a finnyás kisfiam örömmel szürcsölt bele <3

img_5416.JPG

img_5417.JPG

img_5421.JPG

3. Bíbor smoothie

 

Na ez az ízvilág is tud megosztó lenni, de mi nagyon szeretjük a céklát! Ehhez a smoothihoz egy marék szedret, egy fél céklát, pár mentalevelet, fél pohár joghurtot és egy kis zabpelyhet mixeltem össze. Ezt Ármin messze elkerülte, nekünk viszont ízlett:) Persze ebbe sem árt egy kis méz, mivel a szeder elég savanykás.

img_5418.JPG

img_5419.JPG

Remélem tetszettek nektek is a receptek, tényleg nagyon finomra sikerültek ezek a smoothiek, és a legjobb az bennük, hogy könnyen a saját ízlésedre formálhatod őket, egy - egy plusz alapanyaggal. A szuper cuki szívószálas poharakat a PEPCO-ban szereztem be, ahol egyébként több színben és különböző felirattal is megtaláljátok őket. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása