PandArte

Magával ragadó luxus Siófokon!

2018. január 17. - PandArte

Elképesztően jó élményben volt részünk Siófokon! Képzeljetek el egy olyan helyet, ahol tényleg minden tökéletes. Gyönyörűek és kényelmesek a szobák, nyugalom vesz körbe mindenhol, ízletesek az ételek, hatalmas a vendégszeretet, és mindez a közvetlenül a Balaton mellett:) 

mala_garden.jpg

Szimpatikus alapkoncepció

A Mala Gardenbe egészen idáig mi csak ebédelni vagy vacsorázni tértünk be, de mióta szálláshelyként is kipróbáltuk, mondhatom, hogy abszolút kedvencünk lett, ez az egyik legbarátságosabb  hely, ahol valaha jártunk! Szimpatikus a hely alapkoncepciója, ami egyszerűen az, hogy ha ők vendégként lépnek be valahova, akkor rendben legyen minden, és mi tényleg vendégnek érezzük magunkat. Ez persze rengeteg munkával és folyamatos fejlődéssel jár.

img_5246.JPG

malagardendgy_020.jpg

Például nagyon jól esett, és egyáltalán nem általános dolog a hoteleknél, hogy amikor megérkeztünk, volt idejük odafigyelni ránk, üdvözlő italokkal fogadtak minket, amik közül választani is lehetett. Amíg ott voltunk, bármilyen plusz kérésünk volt, ami általában a gyerekkel volt kapcsolatos, mindig kedvesen fogadták, (tudjátok, az arcukon sem mutatkozott az ellenkezője) és teljesítették is, szóval rugalmas a szeméyzet, így nem érzel soha semmilyen feszengést.

img_5491.JPG

img_5248_1.JPG

img_5476.JPG

img_5247.JPG

" Red Tea " lakosztály

Lenyűgöző szobák

Végig olyan luxus vesz körbe, ami nem feszélyez, sokkal inkább kényelmesen és otthonosan érzed magad. Imádtuk a szobánkat, mi a "Red Tea lakosztályban töltöttünk el két éjszakát, aminek a legnagyobb szenzációja, persze a hatalmas tágas tér után, a saját jacuzzi volt, Ármin elég hamar birtokba vette:) Egyébként a legalapabb szobák is ugyanolyan mesések, mint a lakosztályok. Mindegyiknek teljesen egyedi a hangulata, melegséget sugároznak és megtalálhatóak bennük a Mala Garden védjegyévé vált keleties stíluselemek. Rengeteg a természetes alapanyag, a különböző trópusi fák, és minden apró, vagy nagyobb motívumnak megvan a saját, pozitív jelentése. 

Figyelem a legapróbb részletekig

Apró, számomra pozitív dolgok voltak még péládul ( nem vicc ), a vendégpapucsok, a fürdőköpenyek, a törülközők és az ágyneműk puhasága! Én például érzékeny vagyok arra, ha a rengeteg mosástól és szárítástól megkeményednek ezek a dolgok, nem esik annyira jól belebújni egyikbe sem. Na itt, én nem tudom mitől, extra puha minden, a papucs is:) További apróságok, de hát ez a sok kicsi részlet szerintem nagyon fontos, hogy minden szobába kikészítenek ajándék vizet és bio almaszirom csomagot, szóval nem vagy rákényszerülve, hogy pluszban fogyassz a minibárból! 

136_malagarden.jpg

img_5493.JPG

Kényeztető wellness télen- nyáron

Mi most télen voltunk ott, és így is teljes élményben volt részünk. A wellness rész medencéjében is csobbantunk, és vééégre masszázsra is eljutottunk. Ricsi a thai masszázst, én pedig a lávaköveset próbáltam ki. Ezzel kapcsolatban is többször volt már rossz élményünk, mint jó. Általában látványos módon reklámozzák őket, de a szakember nem annyira képzett, mint a reklámszövegíró:) Itt most abszolút pozitív elményben volt része mindkettőnknek, jól esett a kényeztetés, nem volt hiányérzetünk utána ( ja, és ez után is jár ajándék ital a kávézóban ). Nyáron persze teljesen kinyílik a hely, szó szerint is, mert hatalmas teraszokkal bővül a hotel előtti rész,  ahol szintén el lehet fogyasztani az étterem és a kávézó kínálatát. 

img_1843.jpg

26166289_10155100712791892_690858930028447082_n.jpg

Gazdag ételkínálat

Nagy előnye még a helynek, hogy saját, különálló étterme van, mert így sokkal nagyobb a választék. Itt lehet bőségesen reggelizni, ebédelni és vacsorázni is. A reggelivel nem lehet betelni, a vacsinál a kedvencem pedig a hely egyik specialitása volt, a" Parmezánbundás csirkecsíkok salátával és mézes mustárral", Ricsinek pedig a "Thai sült tészta zöldségekkel". Az étlapon egyébként a távol-keleti, maláj, thai ételek mellett vannak magyaros specialitások is, de az egészséges életmód hívei sem fognak csalódni a salátákban, a halak bőséges választékában.

242_malagarden.jpg

26734447_10155134416681892_4399588551684229905_n.jpg

erlelt_magyar_angus_soviraggal_kemenceben_sult_parmezanos_edesburgonyaval_2.jpg

Remélem nemsokára visszatérünk ide, mert a hely hamar belopta magát a szívünkbe:) Szeretünk jókat enni, kényelmesen pihenni, az pedig teljesen magával ragadott, hogy ennyire figyelnek az apró részletekre! Már csak hab a tortán, hogy panorámának mindig ott a Balaton:)

img_5316.JPG

img_5304.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása