PandArte

Minipiac: Egyedi gyerekholmik online piactere

2018. február 03. - PandArte

Minden Anyukát érdekel, hol találja meg a legjobb dolgokat a gyermeke számára, a babakocsitól, a játékokon át, egészen a ruhákig! Ez a nagy kérdés foglalkoztatta Esztert és Andit is, amikor megálmodtak egy olyan online piacot, ahol igazán egyedi és különleges dolgokat találtok a kicsiknek! Ez a Minipiac:)

 ubang2-1024x722.jpg

" Amikor a gyerekeink megszülettek, többé már nem az érdekelt minket, hogy  hova utazzunk, vagy, hogy milyen ruhát vegyünk magunknak, hanem hogy hol találjuk meg a legjobb holmikat a kicsiknek. Persze ott volt az a pár konfekció márka, amivel nincs is semmi baj, de amikor már harmadszorra jön szembe ugyanaz a ruha, vagy valami egyedibb és szebb játékra, dekorációra vágytunk, mint amit a jól ismert játékboltok kínálnak, akkor merült fel bennünk az igény, hogy felkutassunk olyan boltokat és webshopokat, ahol egyedi, különleges és minőségi gyerekholmikat készítenek vagy forgalmaznak. " - meséli Eszter, aki egyébként jelenleg a Marie Claire magazin itthoni art directora. 

mini_pa_ros-1024x678.jpg

Andi és Eszter, akik 14 éves koruk óta legjobb barátnők

" Meglepetésünkre nagyon sok ilyet találtunk, de azért őszintén szólva nem volt egyszerű rájuk bukkanni. Ekkor pattant ki a fejünkből a szikra: milyen egyszerű lenne és milyen sok időt megspórolnánk magunknak és másoknak is, ha ennek a sok szuper boltnak, illetve a kínálatunknak lenne egy gyűjtőoldala, ahol egy helyen minden kincsre rá lehetne bukkanni. Így született meg a Minipiac ötlete, ami, gyakorlatilag a közös gyerekünk lett. Megszállottan keressük a megújulási lehetőségeket, az új partnereket, ezzel kelünk és fekszünk (az apukák heves tiltakozása ellenére) és nagyon jól kiegészítjük egymást a munkafolyamatokban is." - folytatja Andi. 

img_20180111_075732_714.jpg

Az előzőek mellett  a lányok célja még, hogy azokat a magyar designereket, brandeket, akik gyereknek készült termékeket készítenek, minél szélesebb közönséggel megismertessék, tehát általuk nagyobb ismertségre és remélhetőleg nagyobb vásárlói körre tegyenek szert. Hosszútávú terveikben külföldi célországok is szerepelnek.

ubang-1024x722.jpg

received_10154878747990378.jpeg

A Minipiacnak jelenleg 71 partnere van, közülük 22 forgalmazó, és 3 könyvkiadó, de a lányok tempóját látva, ez folyamatosan bővülni fog. " Tudomásunk szerint nincs még egy olyan hozzánk hasonlóan affiliate rendszerű gyűjtőoldal, piactér, ami a minőségi, gyerekes témájú online boltok kínálatát ajánlja egy helyen, részletes, tematikus keresővel. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalas vizuális megjelenésre is, és itt nemcsak az oldal designját értjük, hanem a Minipiac komplett kommunikációs elemeit, a bazártól az insta/facebook-posztokon keresztül az ajánlókig. Gyakorlatilag ez a Minipiac legerősebb brandeleme."

img_20180104_063006_051.jpg

23319420_359859764475347_5986142788268122218_n.jpg

Ezt alátámasztom, imádom nézegetni a Minipiac posztjait a Facebook oldalukon. Nagyon tetszik, hogy ennyi energiát fektetnek abba, hogy igényesen és látványosan mutassák be az egyes márkák termékeit. Ötletes tematikákat szoktak kitalálni a különböző válogatásaikhoz, amik közül tuti, hogy mindig találok valamit, ami elnyeri a tetszésemet:)

img_20171123_135702_973.jpg

Jógakalandos Durmi macis és Röpcsi baglyos párnáink az összeállításokban

img_20171204_070143_989.jpg

Nagyon örülök, hogy a Jógakaland is csatlakozhatott ehhez a szuper online piachoz, igazán jó kezekben vannak a termékeink:) Egyébként több játékkal is készülnek Eszterék, amiket a Facebook oldalukon találtok meg, hamarosan tőlünk is nyerhettek egy ajándékcsomagot!

Ha valaki szeretne csatlakozni a márkájával a Minipiachoz...

" Első körben írjon nekünk egy emailt, (minipiac@minipiac.hu) és néhány mondatban mutassa be saját, illetve az általa forgalmazott termékeit, márkáit. Amennyiben beleillik a Minipiac arculatába, egyeztetjük a továbbiakat. Elsősorban webshoppal rendelkező partnereket várunk, de a Minipiac Piacterén azoknak is tudunk felületet biztosítani, akiknek egyenlőre nincs webshopjuk, viszont minőségi, és a profilunkba illő termékeket készítenek.

A szolgáltatás egyenlőre ingyenes, október végén indultunk, tehát most egy próbaidőszakban vagyunk, amit fél évben határoztunk meg. Ezalatt az idő alatt felmérjük a Minipiac piaci helyzetét és látogatottságát, és miután levontuk a konzekvenciát, még az is lehet, hogy továbbra is ingyenes marad a oldalon való megjelenés és csak az extra szolgáltatásokért (ajánló, bazar, banner stb.) kell majd fizetni. Nekünk most az a legfontosabb, hogy minél több termék legyen az oldalon és ha valaki egyedi és minőségi gyerekholmit keres, legyen az ruha, játék, vagy dekoráció, akkor rögtön mi jussunk az eszébe, tehát a cél egy nagy látogatottságú oldal megteremtése. " 

received_10154875124690378.jpeg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása