PandArte

Anyák napi Flower Box workshop!

2018. április 05. - PandArte

Lepd meg Anyukádat, a Nagymamákat, na meg persze Magadat is egy szuper ÉLMÉNNYEL és egy gyönyörű FLOWER BOX-al Anyák napjára! Ilyen gyönyörű virágkülönlegességet most egyszerűen elkészíthetsz te magad is a workshopunkon:)

anyak_napi_workshop.jpg

A workshopra mi visszük a szebbnél szebb friss virágokat, na és persze a dobozokat is! A FLOWER BOX technikát pedig könnyen elsajátíthatjátok majd, szakszerű kezekben lesztek, hiszen Anyukám tartja a workshopot, aki egyébként profi virágkötő! Szóval most tartunk egy Anya-Lánya workshopot az Anyukáknak és Lányaiknak:)

Ezt az eseményt úgy találtuk ki, hogy tényleg igazi közös élmény legyen Anyukátokkal, ezért párosan vehettek részt rajta és elkészíthettek két BOX-ot is. Ha pedig még a Nagymamákat is szeretnétek meglepni, arra is lesz lehetőség, hiszen virág lesz bőven:) 

img_7332.JPG

img_7289.JPG

img_7331.JPG

Részletek

A friss és illatos virágokat, amiket majd különböző zöldekkel és masnikkal egészíthettek ki, több méretű, erős papír dobozba tesszük majd bele. Ezekben a dobozokban belül még van egy stabil műanyag fedés, hogy a vizes oázis ne áztassa el a papírt. A dobozok átmérői: 20 cm, 17 cm és 15 cm. 

A tematikát úgy találtuk ki, hogy a legnagyobb és a közepes dobozt készíthetitek el együtt Anyukátokkal, ha pedig a Nagyikat is meglepnétek ezzel a különlgességgel, akkor a legkisebb dobozt is bedíszithetitek. Természetesen ha máshogy osztanátok meg magatok között a dobozokat, arra van lehetőség! A fából készült " Édesanyám " felirat pedig jár mindenkinek:)

img_7311.JPG

Jelentkezés

Időpontok: 

Egy workshop két órás és maximum 10 fő, vagyis 5 pár tud részt venni rajta

Május 5. szombat
( Anyák napja előtt egy nappal
)

10:00 - 12:00
12:00 - 14:00 BETELT!!!
14:00 - 16:00

Részvételi díj: 

14.000 Ft a 2 főnek a 2 dobozos virág
Ha a 3., legkisebb dobozt is szeretnétek elkészíteni, az plusz 4000 Ft.

Jelentkezés: 

Jelentkezzetek e-mailben a pandarteblog@gmail.com címen, 
amiben megírjátok, hogy melyik időpont jó nektek, és hogy a páros dobozt, vagy mind a hármat szeretnétek -e elkészíteni!

Helyszín: Pohárszék kávézó
1054. Budapest, Aulich utca 7.

A Pohárszékben vendégeink vagytok egy frissítő limonádéra, vagy éppen kávéra:) Nagyon hangulatos hely, ami tele van finomságokkal, úgyhogy az sem baj, ha éhesen érkeztek!

befunky_collage_21.jpg

VÁRUNK TITEKET SOK SZERETETTEL:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása