PandArte

Nyári Csajszombat a Hernyák Birtokon!

2018. április 27. - PandArte

Elképesztően jó programokkal várunk Titeket a nyári #csajszombatra egy mesébe illő helyen! Találkozzunk június 3-án Etyeken, a Hernyák Birtok vadiúj Fűvészkertjében, hogy közösen eltöltsünk egy igazán Csajos napot:) Mutatjuk a programot!

csajszombat_2018nyar_cover_02.jpg

5 CSAJ - 5 PROGRAM

Gasztro styling - Szauer Judit Gasztro Pr 

Judit nyári workshopja alkalmával ismét hasznos tippeket ad majd ahhoz, hogy hogyan tudtok igazán szuper képeket készíteni a social média felületeitekre. Rengetegen kérdezik tőle nap, mint nap, hogy mi a titka a szépséges Instagram oldalának, most pedig alkalmatok nyílik sok-sok kulisszatitkot és érdekességet meghallgatni tőle ebben a témában! A legjobb applikációk, fény és színbeállítások, textúrák, hangulatok, minden az apró részletekben rejlik... Judit ezúttal igazi nyári hangulatot varázsol majd Nektek a leendő képeitekhez rengeteg csodás BUTLERS kiegészítővel: gyönyönyörű porcelánok és kerámiák, textilek, tálcák, vázák... No meg növények, virágok és egyéb apró dekortárgyak állnak majd rendelkezésetekre, hogy kedvetekre gyakorolhassátok a telefonos fotózást és stylingolást!

www.szauerjudit.hu
www.facebook.com/gasztropr
www.instagram.com/gasztro_pr 

_mg_4243.jpg

22228634_231092034087318_4679473547699566301_n.jpg

Frissítő Tea bár- Bazsalikomos kert

A nyári #csajszombatra Mariann ismét izgalmas finomságokkal érkezik! Kora reggel szedi majd a kertjükben a friss fűszernövényeket, ehető virágokat, hogy egy kis növényismereti játék után egészséges frissítőket, jegesteákat készíthessetek. Nem is akármibe: gyönyörű kulacsokat kaptok ajándékba tőlünk a My Equa jóvoltából! Ráadásul kiválaszthatjátok a Nektek leginkább tetsző kulacsot. Mariannál egyébként egész nap készíthettek magatoknak frissítőket, limonádékat, teákat. A blogposzt végén, a jelentkezésnél adhatjátok meg, melyik kulacsot szeretnétek majd ajándékba!

bazsalikomoskert.hu
www.facebook.com/bazsalikomoskert
www.instagram.com/bazsalikomoskert/

_mg_4427-edit_1.jpg

_mg_8205_1.jpg

Természetes ékszerek - PandArte blog

Bánhidi Dóri ismét egy izgalmas DIY workshopot szervezett meg nektek, ezúttal a PLANTETHICS designerével, Dénes Barbarával közösen. Gyönyörű és természetközeli fülbevalókat, nyakláncot, vagy kulcstartót készíthettek velük ( a Dóri alatti képen láthattok mintákat ). Barbi hozza a fa alapokat, amiket igazi nyári színű festékekkel varázsolhattok majd abszolút egyedivé! A három opció közül kettőt is elkészíthettek, ezt elég lesz majd ott a helyszínen eldönteni:) Addig is érdemes inspirálódni Barbi oldalán.

www.pandarte.blog.hu
www.facebook.com/PandArte
www.instagram.com/pandarteblog

_mg_4668-edit_1.jpg

befunky_collage_23.jpg

Gyümölcsös desszertek - 5 hozzávaló blog

Ha meguntad, hogy órákat a konyhában állj, vagy végtelen hosszú bevásárlólistákat jegyezzél meg, de ennél valami finomat, akkor Jucus 5 hozzávalós receptjeit szeretni fogod! Kevesebb, de jól megválogatott hozzávalókból isteni vacsorákat, finom reggeliket készíthetsz magadnak, hogy ne csak az evés, de a főzés is ÉLMÉNY legyen a számodra!

Jucussal most sütésmentes gyümölcsös desszerteket készíthettek. A melegben mindig jobban esik egy könnyű, hideg finomság, amihez még a tésztát sem kell keleszteni, sőt a sütőt sem kell bekapcsolni. Egy gyümölcsös pohárdesszert és egy mini sajttorta receptjét ismerhetitek meg Jucustól, amit aztán később is bármikor elkészíthettek otthon! A workshop alatt pedig még tippeket és trükköket is tanulhattok, hogy hogyan tároljátok és pucoljátok a nyári gyümölcsöket. 

www.5hozzavalo.blog.hu
www.facebook.hu/5hozzavalo
www.instagram.com/5hozzavalo

_mg_4525-edit_1.jpg

19748400_1518798431498734_6679594533494901660_n.jpg

Jucus és Mariann asztalánál rengeteg friss idény gyümölcsöt találtok majd egyébként, amiket felhasználhattok a jeges teáitokhoz, vagy a pohárdesszertekhez. Ezeket a nyári #csajszombatra a NekedTerem csapata hozza el Nektek! 

A NekedTerem friss, szezonális és helyi kis- és őstermelők finomságait árulja, online. Weboldalukon komplett nagybevásárlást tudsz leadni házhozszállítással: tej, kenyér, felvágott, gyümölcs, zöldség...stb. De megtalálsz olyan különlegességeket is, amiket magadtól nem biztos, hogy fel tudnál kutatni. Sőt, még a táplálékallergiásokra is gondoltak, gluténmentes-, laktózmentes-, cukormentes-, paleo- és vegán termékekkel.

Portréfotózás - AppleHeart Photography

Természetesen ez alkalommal is részesei lehettek egy mini-portré fotózásnak. Nóri ismét elhozza Csomor Adrit is, aki szépséges sminket készít Nektek a fotózás előtt. A helyszín tökéletesebb nem is lehetne. Természetes fényben úszik a Füvészkert is, ahol a workshopok lesznek, így a fantasztikus hangulat- és életképek is garantáltak. A délutáni fényekben pompázó táj, a kék ég, a zöld fű, a szőlőtőkék, majd este felé az elengedhetetlen naplemente pedig gyönyörű hátteret teremt nekünk a szebbnél-szebb portré fotókhoz. Ahogy az lenni szokott, most is 5db retusált képet kap minden résztvevő, melyeket mindenki saját maga választhat ki a róla készült fotók közül.

www.appleheartphoto.com
www.facebook.com/appleheartphoto
www.instagram.com/appleheartphoto

_mg_4582-edit_1.jpg

fuveszkert.jpg

Gasztroélmény Hernyák Tomival

A Hernyák Birtok Etyek egyik legszebb fekvésű helyén, az Öreghegyen található. Az 5 hektárnyi területű föld, amelyet a család művel, a birtok körül terül el. Tomi nem csak a szőlőkkel és borokkal szeret foglalkozni, imád főzni, az egyik spcialitását pedig most Nektek is elkészíti! A welcome pezsgők után, egész délután falatozhattok a birtok sajt és sonkatáljából, késő délután pedig megkóstolhatjátok a szőlővesszőn füstölt kacsamell rosét, vajas burgonyával és friss salátával, à la Tomi Hernyák:) Ha pedig frissítőre vágytok majd, Mariannál mindig fogyaszthattok finomságokat a tea bárjából!

unnamed_41.jpg

JELENTKEZÉS

 

Időpont:

2018. június 3. vasárnap
14:00 - 19:00

Helyszín:

Fűvészkert - Hernyák Birtok
Öreghegy Présházak 2684 hrsz
Etyek

Részvételi díj: 35.000 Ft 

ami tartalmazza:

- az összes programon való részvételt, 
és az ott készült termékeket
- A gasztroélményt Hernyák Tomival, valamint minden más minden ételt, italt
- A My Equa kulacsot
( a jelentkezésnél tudod kiválasztani melyiket szeretnéd a 3 közül )

picmonkey_collage_161.jpg

- Meglepetést a Baileys jóvoltából

_mg_4862.jpg
- Esetleges transzfert, ami Budapestről, a Jagelló úti taxiállomásról,
a Budapesti Kongresszusi Központtól indul, 
jelezd a jelentkezésnél, ha igénybe szeretnéd venni

Jelentkezés

*E-mail cím:
*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*Telefonszám (pl:06701112222) :
*Irányítószám:
*Város:
*Utca, házszám:

*  Milyen színű kulacsot szeretnél?:


Megjegyzés:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása