PandArte

Tervezzetek Ékszereket - Pályázati felhívás!

2012. január 03. - PandArte

Nem nagyon szoktam pályázatokat postolni a blogomon, de most kivételt teszek, hiszen egyrészt ez egy olyan témájú pályázat, ami szorosan kötődik azokhoz a kreatív alkotókhoz, akikről írni szoktam, másrészt pedig én találtam ki a lehetőséget:)


Az Angels’ Army Kft. pályázatot ír ki „Ékszer az Angyaloknak” címmel.

A pályázat célja:

Olyan egyedi ékszerek tervezése és készítése az Angels’ Army számára, amikkel kiegészíteni, erősíteni lehet a vállalkozás imidzsét és küldetését. Ezeket az ékszereket azoknak az „angyaloknak” szeretnénk ajándékozni, akik részt vesznek a különböző eseményeinken.

Az Angels’ Army rövid bemutatása:

Az Angels' Army küldetése, hogy a fiatal csajoktól kezdve, az édesanyákon és a feleségeken át, a barátnőkig, egyszóval a nőkhöz eljutva mindenkiben felébresszük az eddig elnyomott vagy talán soha meg sem talált, halványan pislákoló önbizalmat, és megerősítsük azokban is, akik szerencsések és kapnak elegendő visszajelzést. Azt szeretnénk, ha minden nő tudatában lenne annak, mennyire fontos, és hogy mindenki megkapja a megfelelő mennyiségű pozitív visszajelzést!Éppen ezért olyan eseményeket szervezünk, amik csak a Nőkről és Nőknek szólnak, és amikkel „Énidőt” ajándékozhatunk nekik. ( Részletes információt itt találtok az eseményeinkről: http://www.angelsarmy.hu/angyali-esemenyeink.html)

A pályázat tárgya:

Fülbevaló, karkötő, nyaklánc és kitűző tervezése és készítése különböző anyagokból, különféle technikákkal. Fontos, hogy az angyali motívumnak valamilyen formában meg kell jelennie az ékszereken. Egy alkotó, kézműves vagy mind a négy, fent említett ékszerre készíthet terveket, vagy minimum kettő, szabadon választottra.


Kik nyújthatnak be pályázatot?:

Bárki, aki kellő kreativitást érez magában, és aki tudja vállalni, hogy szükség esetén minimum 50 darabot is el tud készíteni az adott ékszerből.

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

Az ékszerterveket február 3-ig várjuk, JPG formátumban, az info@angelsarmy.hu email címre.

A benyújtott pályázatok értékelése:

A JPG formáum azért szükséges, mert ezeket a terveket feltöltjük az Angels’ Army facebook oldalára, egy külön mappába, és ott majd a közösségünk dönti el, hogy melyik lesz a legjobb 10 terv. Ezek közül pedig már mi, Ördög Nóri és Törköly Erika, választjuk ki, hogy ki/kik azok az alkotók, akikkel úgy érezzük, hogy nagyon jó lenne együtt működni. Ők fogják elkészíteni az ékszereket az Angels’ Army számára.

 A nyertesek honorálása:

Az általunk kiválasztott tervezőt/tervezőket és a tevékenységét a honlapunkon részletesen bemutatjuk, részt vehet egy egyik Angyalképző Life vagy Soul eseményünkön és megajándékozzuk egy olyan Angyalkártyával, amivel rengeteg “Énidőt” kapnak, hiszen számtalan, testet-lelket kényezetető termékhez és szolgáltatáshoz kedvezményesen juthatnak hozzá.
Ez a kezdeményezés még számunkra is újdonság, de mindenképpen hosszú távra gondolkodunk. Először szeretnénk felmérni, hogy a vendégeinknek mennyire nyerik el a tetszését az angyalos ékszerek! Éppen ezért az első 50 darabért cserébe a fenti ajánlatunkat tudjuk biztosítani, de amennyiben az Angyalainknak elnyeri tetszését, a további ékszereket már megrendeljük az adott alkotótól.
Ha bármilyen kérdés felmerül, a pandamaci06@gmail.com címen feltehetitek! Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek