PandArte

Kiegészítők a Marks & Spencerből

2012. március 03. - PandArte

Mostanában szeretek csak úgy bemenni egy boltba, lefotózni azokat a termékeket, amik a legjobban tetszenek, hogy aztán megmutathassam Nektek, hátha ötletet tudtok meríteni belőle. Barátnőmmel, Festyvel, a héten többek között a Marks & Spencer-be is beugrottunk.

fotó 3


Ő a ruhákra, én pedig leginkább a kiegészítőkre voltam kíváncsi. Kiderült, hogy a Marks & Spencer nagy hangsúlyt fektet ezeknek a tervezésére is. Táskákból megtalálható szinte minden fazon, amelyek nem hiányozhatnak a női ruhatárakból - népszerűek a válltáskák, a kézitáskák és az úgynevezett "clutch-ok" is, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek az elegáns koktélruháknak.

fotó 1

Rengeteg vidám esernyő és színes sál van, a kedvencemet a felső képen láthatjátok. Ilyenkor tavasszal megőrülök a színekért, ezért egyből magamhoz ragadtam ezt a tarka darabot, csak úgy, mint a kék színvilágot felsorakoztató karkötőt.

fotó 2

Hamarosan jelentkezek a következő kalandommal!!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása