PandArte

Jelentkezés a szülinapi workshopra!

2013. április 02. - PandArte

pandarte_hirlevel_20130408_nezeti.jpg

Workshop Tematikák

Zsófival ( azzaph ) a különböző farmer cuccaitokat alakíthatjátok át, legyen szó dzsekiről, nadrágról, shortól vagy ingről, mindegy, csak farmer legyen! Szegecsekkel, csipkékkel és más apróságokkal dobhatjátok majd fel őket, de különböző technikákkal ki is rojtozhatjátok a kedvenc darabjaitokat:)

Gabival ( Gabalkotások ), vagyis Anyukámmal most a használt pólóitokat variálhatjátok majd át nyakláncokká és karkötőkké. Hozzatok minél színesebb darabokat, amiket aztán össze is fonhattok, majd különböző módon díszíthettek...gombokkal, gyöngyökkel, textilvirágokkal...stb. Ez a technika könnyen elsajátítható, így ha megtanulod, sok pólód nem marad otthon, amihez majd ne nyúlnál hozzá, hiszen minden színből kell egy-egy ékszer!

Mártinál ( M'arte design ) a már nem használt farmer cuccaitokat alakíthatjátok át nyaklánccá, karkötővé, vagy fülbevalóvá. Manapság a farmer anyagot már egyre több színtéren használják, mi kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen vagány és egyedi ékszereket lehet belőlük készíteni!

Fontos információk:

A workshopokra jelentkezni az alábbi űrlap segítségével lehet.

Ha egyből nem töltődik be a felület, várj egy kicsit:)

A jelentkezés végén nem kell kinyomtatnod a foglalási bizonylatot, mert a workshop helyszínén elég lesz majd bemondani a nevedet PandArte-nak.

A fizetés a helyszínen történik készpénzben a tanfolyam előtt.

Ha valamiért mégsem tudsz eljönni, akkor kérlek töröld a foglalásodat. Ezt a visszaigazoló e-mail alján lévő linken keresztül tudod megtenni, ahol egyébként módosíthatod a jelentkezésedet is.

Ha bármi kérdésed van a workshopokkal vagy a jelentkezés menetével kapcsolatban nyugodtan írj a pandarteblog @ gmail.com e-mail címre.

A workshopokra hozd magaddal a farmer cuccaidat és pamut pólóidat, amiket szeretnél átalakítani!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása