PandArte

1.000.000 ft-os motiváció - Mutasd meg mit tudsz!

2013. szeptember 09. - PandArte

Az előző héten minket bloggereket is meghívtak egy nagyon jó hangulatú sajtótájékoztatóra az Iskolába:) A világ első számú PC gyártója, a LENOVO mutatta be legújabb táblagépeit, és tehetségkutató pályázatát, a MOTIVÁTOR NAGYDÍJAT, amiről most részletesebben is írok, hiszen 1.000.000 Ft-os támogatást lehet vele nyerni, ha van egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítani!

fotó (5).JPG

fotó (4).JPG

 A LENOVO elindította hazai egyetemisták számára kiírt,  közösségi tehetségkutató pályázatát 

A tehetségkutató legfőbb célja felhívni a figyelmet azokra a fiatalokra, akik egyedülálló motiváltsággal és szorgalommal rendelkeznek, akik nem félnek tenni és áldozatot hozni a sikerért, valamint megmutatni, hogy itthon is lehet karriert építeni és ügyesen vállalkozni. 

A pályázatban bármilyen felsőoktatási intézmény aktív hallgatója részt vehet, szakiránytól és évfolyamtól függetlenül, ezenkívül olyan 30 év alatti fiatalok részvételét is ösztönzi a Lenovo, akik szívesen együttműködnek egyetemistákkal. A Lenovo Motivátor Nagydíjra  a pályázók Magyarországon idén először Prezi-ben is feltölthetik nevezéseiket egy Facebook alkalmazáson keresztül.

A zsűri tagjai

A Motivátor Nagydíj szakmai zsűrijének elnöke Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott a kezdeményezésről: 

„Már régóta szeretnénk itthon is megszólítani a „Those Who Do”, azaz az olyan tettrekész fiatalokat, akik a technológia segítségével álmokat, karrierterveket és remek ötleteket valósítanak meg. Reményeink szerint sok érdekes ötletet fogunk látni, amelyeket szakmai és anyagi támogatással valóra válthatunk.” 

A nyertes pályázatok elbírálását a Motivátor Nagydíj-ra felkért szakmai zsűri  végzi: Dr. Klinghammer István, felsőoktatásért felelős államtitkár, Halácsy Péter, a Prezi alapítója, Szép Fruzsina, a Sziget Kft. programigazgatója, Radnai Péter, a Kocka-ház ötletgazdája és a Chello Central Europe produkciós igazgatója, valamint Turcsán Tamás, független start-up tanácsadó, a SmartUp Kft. alapítója.

A zsűritagok a kampány teljes ideje alatt végigkísérik a már középdöntőbe jutott csapatokat és hasznos tippekkel, tanácsokkal, valamint segítő ötletekkel fogják őket ellátni.

„Fontosnak érezzük, hogy Magyarországon az üzleti szférában is egyre több helyen jelenjen meg a fiatalok támogatása, mint célkitűzés. Szívesen állunk olyan kezdeményezések mellé, ahol az egyetemisták lehetőséget kapnak szakmai karrierjük építésében vagy vállalkozási terveik megvalósításában. – tette hozzá Dr. Klinghammer István, Felsőoktatásért felelős államtitkár.

fotó (6)_2.JPG

Kampány menete és nyeremény

Szeptember 23-tól a pályázók a Lenovo Magyarország Facebook oldalán videóval vagy Prezivel nevezhetnek, amelyben kb. két percben kell bemutatniuk vállalkozási tervüket vagy innovatív ötleteiket bármilyen tevékenységi területről.

A kampány fináléjában a legjobb 5 pályázó csapat fogja prezentálni megvalósítási terveiket a szakmai zsűri előtt. A nyertes pályázók a helyszínen vehetik át az 1.000.000 forintos főnyereményt, valamint a legjobb 5 pályázó csapat garantált Lenovo nyereményekkel és egy szakmai továbbképzéssel lesz gazdagabb.

Hasznos linkek:

www.facebook.com/LenovoMagyarorszag

http://motivatornagydij.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása