PandArte

Öltöztesd fel a telefonodat és táblagépedet!

2013. szeptember 09. - PandArte

Nagyon szeretem, ha olyan tárgyak vesznek körbe, amik az én személyiségemet tükrözik és egyedire lehet szabni őket...ezért rajongok a különböző tokokért! Amikor megláttam az egyik kedvenc grafikusom, Róth Anikó legújabb munkáit telefontokokon, nagyon megörültem, hogy most már nem csak a határidőnaplómon köszönhet vissza rám a csodavilág, amit ő képvisel...és mint kiderült más művész vagy divatmárka is használja már ezt az új platformot!

969770_606675782698731_1127535271_n.jpg

1044129_351080281687046_799082088_n.jpg

Képzeljétek, egy olyan magyar vállalkozás áll az egész " egyedi tok " dolog mögött, ami egy új iparágat szeretne meghonosítani világviszonylatban Magyarországról kiindulva, ami nem más, mint a perszonalizált kiegészítők gyártása telefon és TAB készülékekre egyaránt. Ez a Case I Do, akiket gyorsan meg is kerestem, hogy avassanak be a részletekbe:)

537104_282045255257216_2141866948_n.jpg

Kik vagytok pontosan?

A CASE I DO brand kitalálója és gyártója a Neato- Digital Kft., ami 2011 végén alakult. Azzal az újszerű megoldással szeretnénk elérni a kitűzött célunkat, hogy a kedves vásárló on-line megtervezheti saját hátlapját, illetve feltöltheti saját fényképét a megfelelő készülékre hátlapra. Így teljesen egyedi hátlappal fog rendelkezni ,ami a védő funkció mellett nemcsak esztétikus,  de biztosra vehető, hogy nem jön szembe az utcán a használójával.

Kik állnak a rendszer mögött, hogy áll fel a csapat?

Jómagam (Kozmann György), hoztam létra egy egyszemélyes vállalkozást (családi erőből finanszírozva ), amelyben ma már több mint 10- en dolgozunk, informatikusok, grafikusok, gyártó szakemberek. Az elmúlt 2 év nehéz volt, hiszen a teljes online felületünket magunk programoztuk, illetve hoztuk létre, teljes mértékben a termék valamint a jövőbeni CASE I DO termékekre szabva. Egyedülálló logisztikai rendszer, pénzügyi fizetési rendszer, és vállalat irányítási rendszer van a felülethez kapcsolva a háttérben. A rendszert pedig folyamatosan fejlesztjük, mivel még messze nem értük el célunkat, ugyanis nemcsak szép és kiváló minőségű ( lakk réteggel védett )nyomatokat szerettünk volna egyedi módon hátlapokra tenni, hanem ennél sokkal többet.Ennek köszönhetően jövőre bővülni fog palettánk mind a készülékekhez kapható hátlap variációkkal, mind pedig egyéb hozzáadott értékekkel ,amelyekről jelen pillanatban még bővebben nem tudok beszámolni.Viszonteladói és vásárlói  hálózatunk is folyamatosan bővül, ami azt jelenti, hogy ma már szállításaink nagy része külföldre megy ugyanis a világ minden részére szállítunk.

943163_331316340330107_1934455410_n.jpg

Milyen eszközökre lehet tőletek tokokat rendelni?

Iphone 4, 4S , 5 , illetve különlegesség, hogy ezekre dupla oldalas hátlapokkal is rendelkezünk. Samsung S2, S3, S4, Blackberry 9900, Q10, Ipad 2,3,4, Ipad Mini, Samsung Tab 2, Nexus 7

02.jpg

Róth Anikón kívül van más művész is, aki már dolgozott veletek?

Róth Anikó volt az első, aki bizalmat szavazott és műveit hátlapjainkra tehettük kizárólagosan a Magyar és nemzetközi piacon. Tehát itt egy hosszútávú együttműködés alapjait tettük le és nagyon sikeres termékcsaládról beszélünk. Azóta több neves művésszel többek között Marosi László Szilárddal ( festőművész ),Molnár Levente ( szobrász művész) illetve Udvarhelyi Zsuzsannával (festőművész), valamint Kosaras Renátával bővült művészi irányvonalunk. Hozzájuk pedig kapcsolódott a divat szakmában jól ismert Joó Beatrix (a Sentiments márka alapítója ) hamarosan , pedig további közismert magyar és nemzetközi művészek csatlakoznak galériánkhoz , hogy népszerűsítsék termékeinket.

auroraipad.png Udvarhelyi Zsuzsanna munkája
Remény_ipad.pngKosaras Renáta munkája

Nekem eléggé bejön ez az új irányvonal, hogy a művészek vagy divattervezők haladnak a korral, és már az olyan eszközökön is megszólítják a közönséget, amik mindennapos használati tárgyak. A Case I Do-nak pedig külön köszönet, hogy megalkották ezt a jól működő rendszert, amivel még a magyar művészeket is támogatják!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása