PandArte

Így készültek a Béta designer táskák a PandArte workshopon

2014. november 16. - PandArte

Szombaton egy igazán csajos hangulatú workshopot tartottam a Béta-s lányokkal! Igazi designer bőrtáskákat készíthettek a résztvevők, amit mondanom sem kell, nagyon élvezett mindenki...én is:) 

1.jpg

Rainer Zsófi, a The Béta Version tervezője, és Varga Cili, a márka menedzsere segítségével ezen a PandArte workshopon olyan táskákat lehetett készíteni, amik abszolút egyedi daraboknak számítanak, hiszen ezt a fazont kifejezetten erre az alkalomra tervezték meg a lányok. Egy stílusos, letisztult és játékos clutch táskáról van szó, ami hamar rabul ejti minden lány szívét!

IMG_6305.JPG

A résztvevők először kiválasztották, hogy a fekete bőr alaphoz milyen színű táskafedő passzol számukra a leginkább, majd a kis kiegészítő bojtokat is összeállították fejben. Utána következett a lyukasztás, kalapáccsal és az ehhez szükséges eszközökkel. Három mintát lehetett 

IMG_6301.JPG

IMG_6365.JPG

A válogatás és lyukasztás

Miután ezzel elkészültek a lányok, Zsófi összevarrta a táskákat, és megmutatta, hogyan lehet elkészíteni a színes bojtokat hozzá. Mondanom sem kell, most sem született két egyforma alkotás:)

IMG_6321.JPG

IMG_6325.JPG

IMG_6319.JPG

A végeredményeket pedig itt láthatjátok a boldog tulajdonosokkal együtt:)

IMG_6366.JPG

Külön a táskákat pedig itt tudjátok megnézni

IMG_6357.JPG

Köszönöm minden résztvevőnek a lelkes kreatív energiákat, Zsófinak és Cilinek pedig a profi hozzáállást és szakértelmet! Azt beszéltük a lányokkal, hogy tavasszal, az új Béta kollekció megjelenésével, ismét szervezünk egy jó kis workshopot, érdemes követni a fejleményeket:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása