PandArte

Vintage fatábla workshop!

2017. október 24. - PandArte

Annyira szerették a lányok az őszi csajszombaton, hogy gyönyörű színű fatáblákra festhették rá kedvenc idézetüket, a gyerekeik nevét, vagy azokat a szavakat, amik az életükben fontosak, hogy arra gondoltam, szervezek egy ilyen PandArte workshopot is! 
img_2621_1.jpg

Igazi kis slow foglalkozás lesz ez, itt ki tudtok kapcsolni a nagy nyüzsiből, ami év végére nagyon jellemző! Mi úgy találtuk ki ezt a workshopot, hogy kétféle fatáblát készíthettek! Egy olyat, amit bárhova felhasználhattok, és egy olyat, ami egy kicsit már karácsonyra készülne. Mind a két fatábla 20X30 cm nagyságú.

Nem kell megijedni, három órába bele fog férni a két tábla, hiszen a háttérben szorgos előkészületek zajlanak! A táblákat a kiválasztott színben, lefestve kapjátok meg, a szöveget pedig, egyszerűen rá tudjátok majd írni és festeni. Azért is kérem, hogy írjátok meg nekem előre, mert nektek egy pausz papírról már csak át kell másolni grafittal a szöveget, aztán a szuper színek közül kiválasztjátok, hogy melyikkel szeretnétek azt átfesteni!

Ezen a workshopon most ott lesz a Dream Decor családi csapata is, hiszen a mindennapokban ők készítik ezeket a fatáblákat! Évi és Eszti, Anya és a Lánya. Hasonlóak, mind külsőleg, mind belsőleg, egyezik a vonzódásuk is a kreatív dolgok iránt. Fatábláik régies, kopottas stílusban készülnek, melyek a lakásokból otthont varázsolnak, de lehetnek fotózáshoz kellékek, esküvői dekorációk, vagy épp kedves ajándékok.

Színes fatábla

 

img_2614.JPG

img_2607.JPG

img_2606.JPG

A fenti táblák a csajszombaton készültek!

picmonkey_collage_153_1.jpg

_dsc6062_2_1.jpg

Ezeket a Dream Decor készítette!

A színes táblák kapcsán, 5 féle színből választhattok! Törtfehér, sárga, jégkék, menta, viktoriánus rózsaszín ( ezeket a fenti képeken láthatjátok ). A jelentkezésnél majd mindenképpen írjátok meg, hogy melyiket szeretnétek, hiszen a táblákat a lányok előre lefestik. Mindegyik nagyon szép egyébként, pasztelles, és persze vintage hatású. Szóval ti készen kapjátok az alapot, és majd a workshopon festitek rá a szövegeteket és apróbb kis kiegészítő grafikákat! 

Karácsonyi fatábla

 

karacsony_5.jpg

Amikor ez a kép készült, még 84 nap volt Karácsonyig, most már csak 61 nap van:) Persze bőven elég, ha december 1-től írjátok majd rá a számokat, de igazából bármi mást is rákrétázhattok, üzenőtábla is lehet, a lényeg, hogy ez egy téliesebb hangulatú fatábla lesz. Ezt törtfehér alapon kapjátok majd meg, és Ti festitek rá a fekete krétás részt, valamint a kisebb téli motívumokat.

JELENTKEZÉS

 

Időpont

2017. november 4. szombat

1. turnus: 10:00-13:00 
2. turnus: 14:00 - 17:00 

Részvételi díj: 

13.000 Ft

Ami tartalmazza a két fatáblát,
egy Dream Decoros kis meglepetést és a szuper hangulatot:)

Jelentkezés:

Minél hamarabb, de legkésőbb október 31-ig 
írj nekem a pandarteblog@gmail.com címre!
Erre az előzetes munkák miatt van szükség

Mindenképp írd meg hogy:

- milyen alapszínű legyen a színes fatáblád
( törtfehér, sárga, jégkék, menta, viktoriánus rózsaszín )

- hogy mi legyen az az egy mondat, vagy pár szó, amit szeretnél ráírni
- hogy melyik időpontra szeretnél jönni

Helyszín:

A családias hangulatú Kisvilla, Biatorbágy, Szabadság út 74. 

11018793_856576181073487_1641558027356679907_n_1.jpg

Várunk Szeretettel!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása